Стильний Луцьк. Портрет дня: Андрій Шаповал

Стильний Луцьк. Портрет дня: Андрій Шаповал
Андрій Шаповал, 18 років, фотограф

Нашого героя рубрики «Стильний Луцьк» ми зустріли на вулиці. Андрій - молодий та перспективний фотограф. Його образ зацікавив взуттям та аксесуарами.

Хлопець розповів, що йому 18 років. Окрім того, що фотографує, він ще й грає на гітарах: акустичній та бас.

Андрій колір свого образу підбирає під настрій - може одягнутися у темні тони, а може й в яскраві відтінки. Любить також щось вишукане та оригінальне, але часто носить речі та аксесуари із брокерського стилю. Каже, що не знає, як назвати свій стиль одягу.

З обов’язкових елементів гардеробу у нашого героя - джинси та шкіряна куртка. Для нього головне, щоб все було підібране з оригінальністю та смаком. Тобто незалежно від брендів та місць продажу.

«Ще декілька років тому був панком. Я виріс, тому із цього у мене зараз залишилося тільки вподобання стилю музики та одягу, тобто зручний та незвичайний, у темних агресивних тонах», - ділиться Андрій.

На фото наш герой одягнений у шкіряну куртку від COLIN'S, джинси тієї ж марки, сорочку SMS BY SEMCO, взутий був у кросівки FASHION. Образ доповнив цікавими аксесуарами: годинником JORDAN KERR, браслетами LD ESE, перснем SPIKES-TU та срібними сережками у формі черепів.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

В образі немає надто чогось особливого – все спокійно та витримано.

Кросівки варто було б не зав’язувати до кінця, щоб вони були масивні та грубі – для цього образу вони підходили б краще.

Куртка і сорочка звичайні. Немає зауважень, але потрібно було б витримати образ до кінця за допомогою стильних чобіт із пряжками. Адже одна лише куртка не є підтримкою до прикрас, які, до речі, є дуже стильними.

Загалом образ простий, до нього немає зауважень. Найстильніше в луку – це прикраси.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ммммммм........цукерочка.....о це так хлопчина))) Браво, не дрищ і не перекачений...всі пропорції просто в ІДЕАЛІ))))
Відповісти
ти краще скажи,а чого ця цукерочка чи канхветка "тузік" до цих пір не у воєнкоматі і не на службі в такий страшний для країни час? з його пропрціями треба країну захищати з АК74 , а не бігати з дорогим фотіком по Луцьку як дебіл!!
Відповісти
да, стільний мальчік..поки в Камені тато заробляє бабло, продаючи сантехніку на базарі-то Андрійко й стільний за папікові й мамкині бабки...
Фотограф хєров...
Відповісти
вконтре переконуюсь у непрофесіональності фотографа....так можна і найяскравіші образи псувати....
Відповісти
мда... яка різниця на чиї гроші він одягається... тут рубрика стильний Луцьк, а не рубрика **за чиї гроші я одягаюсь**
Відповісти
цей мальчік-тупий мажор,а не стільний фотограф.він що своїми фотками заробляє на такі шмотки?
Відповісти
Какой он мажор? Мажоры не тусуются на мостике для влюбленных и не носят одежду и обувь таких "известных, мировых" брендов. Окстись!
Відповісти
Звичайна луцька "варшавсько-базарна"мода. Нічим не відрізнється від загальної сірої маси. Добре вдягнений з крутим фотіком. Все.
Чому ця рубрика називається "Стильний Луцьк"? Краще "Луцьк звичайний"
Відповісти
Ця рубрика перетворилась на фарс... турецьки джинси, безвкусна рубаха, тіпічна кожанка... вау оце так стиль )))
Відповісти
Стиль присутнiй, не блюю, за що дякую. Але канешн цей репортаж явна заказуха. Добре хо4 штатив з собою не взяв.
Відповісти
Омг,всі ж ви знаєте як ця людина заробляє на життя(сарказм)
І йому, якщо не помиляюся 18 років!!! Хто з вас в своі 18!!саменький без мами себе забепечував? Критики)) смішно
Відповісти
Якщо я куплю скрипку - я не стаю скрипалем чи віртуозом.
Так само цей малолітній фласник фотіка - ніразу не фотограф.
А шмотки - шлак, рубрика скотилась у лайно...
Відповісти
Людину красить не одяг, а його думки,вчинки та переконання.А які переконання чи думки у Андрюшки Шапіка-каменського мажора?Де його "геніальні" фото,достойні мистецького визнання чи хоч якоїсь комерційної вартості? Давайте,в студію! Тоді хоч якийсь "стиль" буде проглядатись в цього хлища малолітнього..До речі,а що він робить в луцьку,де навчається за татові-мамині грошики?
Відповісти
еее....люди! знов коментуєте все на кучу? не бачите як назва рубрики називається??? а у 18 років за які він грощі має навчптись ?? за зароблені в 10-11му класі?
Відповісти
цей 18 літній хлищ не на призивному пункті?Знову тато-мама від армії відкупили?весь такий стільний буде бігати із дорогим фотіком ,в турецьких шмотках- а його ровесники будуть воювати в цей час??????
Відповісти
він на фотографа навчається, і, до речі, на державному. Не спорю, фото не фонтан, але ж він почав фотографувати не давно! У нього є група в вк, там його фото. Комусь подобається а комусь ні. З чого ви взяли що він мажор? І дійсно, дуже цікаво, багато вас, які на першому курсі одягались за свій рахунок? На скільки я знаю, він працював ще з 15-ти років. Його батьки підприємці, але це не означає мажор. Він не вихваляється цим. І підробляє він фотографом у арт кав'ярні, щоб як ви кажете не жити за татові-мамині грошики. Речі у нього не дорогі, звичайник Колінс де речі коштують як на базарі. Просто у самих молоко ще на губах не висохло, без мами й тата нікуди, а когось обговорюєте... Діти!
Відповісти
Шаповал, залогінься!
Відповісти
а можна ссилку в вк на його групу?будь ласка
Відповісти
https://vk.com/public63087124
Відповісти
Автор знає, що в українській мові немає слова "лук"? От для чого замінювати нормальні українські слова на незрозуміло ким придумані "неологізми"? Чи це я така відстала в сучасній лексиці, що в 27 років сприймаю слово "лук" як російську цибулю :)
Відповісти
Знаю шапіка андрюшку-для нього багато слів не існує..підробні фірми турецьких шмоток за мамчині бабки - ось його базиси!
Відповісти
питання було до автора :) Андрія як людину я не знаю, щоб обговорювати
Відповісти
Народ, ви тут обговорюйте чи стиль, чи його відсутність - тут в кожного свої думки. Але на разі складається враження, що когось дуже хвилює фінансове становище Андрія. Ця рубрика щось не дуже схожа на декларацію доходів чи висловлення особистої антипатії, тож збавте трохи обертів.
Відповісти
Я не згiдний. Хочу знати скільки він заробляє!
Відповісти
то запитай у нього, но думаю дурне питати скільки заробляє хлопчина у 18 років на першому курсі)
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Андрій Шаповал
17 березень, 2014, 13:00