Марш Миру у Володимирі-Волинському. ФОТО. ВІДЕО

Марш Миру у Володимирі-Волинському. ФОТО. ВІДЕО
На Волині влаштували Марш Миру, учасники якого виступали проти війни та російської агресії в Криму.

Символічно, що розпочалася вона на площі Героїв, біля обеліску Слави, де похоронені герої Великої Вітчизняної війни, адже ніхто не хоче, щоб на Україні знову пролилася кров, - йдеться в повідомленні, опублікованому в групі "Типовий Володимир" в соцмережі "Вконтакте".

Усі виступаючі говорили про те, що неприпустимо у XXI столітті розв’язувати будь-які конфлікти з танками, артилерією та армією на території іншої суверенної держави, що ті, хто підняв руку проти миру і зазіхнув на суверенітет України - злочинці, вони будуть засуджені світовою спільнотою і прокляті майбутніми поколіннями.

Один з організаторів акції, журналіст Олександр Ковальчук, зачитав резолюцію зібрання, в якій було звернення до уряду Росії, російського народу, жителів Криму, півдня та сходу України, йшлося про наші прагнення до миру, рішучий протест діям російської влади, спрямованим на розкол українського суспільства та поглиблення розбрату між народами України та Росії. «Всі ми — громадяни України, у нас немає поділу за релігійною і національною ознакою. Нас об’єднує любов і стурбованість за майбутнє, за наш спільний дім — Україну».

Колона пройшла вулицею Ковельською до військової частини, тим самим ще раз доводячи, що українці довіряють своїй армії, що народ і армія – єдині. Учасники маршу несли державні прапори України, плакати, скандували: «Володимир-місто миру», «Україна – неділима», «Крим - частина України», «Схід і захід разом».

Командир військового з’єднання Володимир Яцків подякував за палку підтримку і зазначив, що за такий народ військові не пожаліють свого життя.

Усі присутні натхненно заспівали Державний гімн України, у небо полетіли синьо-жовті кульки.





Фото з групи "Типовий Володимир" в соцмережі "Вконтакте"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Марш Миру у Володимирі-Волинському. ФОТО. ВІДЕО
21 березень, 2014, 12:50