У Луцьку почали готувати подарунки до Великодня. ФОТО

У Луцьку почали готувати подарунки до Великодня. ФОТО
Одними з перших до свята Пасхи у Луцьку почали готуватися дітлахи.

Малята взяли участь у майстер-класах «Великодньої майстерні», яку організував портал «Луцьк-мама» у кафе Ring DJ Cafe у суботу, 5 квітня.

За словами одного з організаторів дійства, адміністратора порталу «Луцьк-мама» Анни Гнатюк, захід організували у межах проекту «НаЖиво». Нагадаємо, у межах нього для луцьких малюків і їх мам уже організовували зустрічі із відомими людьми – Юрієм Макаровим, Іреною Карпою, та майстерні подарунків до зимових свят.

А напередодні Великодня для дітей підготували черговий сюрприз у вигляді 10 безплатних майстер-класів.

Хенд-мейд майстри Луцька вчили дітлахів і їх мам традиційному писанкарству, пасхальному декору, виготовленню вітальних листівок та пасхальних сувенірів: робили браслети, квіти зі стрічок, вирізали пасхальні кошики, розмальовували глиняні вироби.

Писанки воском допомагала робити працівник Волинського обласного краєзнавчого музею, майстриня Валентина, яка продовжить проводити майстер-клас для усіх охочих з 10 квітня вже у краєзнавчому музеї.

«Все таке весняне, тепле, святкове. Ми стараємося робити щось просте і в той же час гарне, щоб дитинка могла з мамою тут зробити і повторити те ж дома», – розповіла Анна Гнатюк.

Для найменших організували спеціальний дитячий куточок, де малята мали змогу повправлятися у тому, хто найкраще розфарбує писанку на папері.

Також під час заходу збирали гроші для пораненого майданівця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку почали готувати подарунки до Великодня. ФОТО
05 квітень, 2014, 16:35