Нардеп з Волині вимагає відключити російські телеканали на Донеччині

Нардеп з Волині вимагає відключити  російські телеканали на Донеччині
Народний депутат України від ВО "Свобода" Євген Мельник вимагає від донецьких телекомпаній зупинити ретрансляцію російських каналів.

11 квітня він скерував депутатський запит Генеральному прокурору України Олегу Махніцькому щодо невиконання ухвали Київського окружного адміністративного суду від 25 березня 2014 року № 826/3456/14 про зупинення ретрансляції деяких російських телеканалів на Донеччині, - повідомили у прес-службі депутата.

Зокрема, не виконують рішення суду телерадіокомпанія «Цифра Плюс» і «Горизонт» у місті Донецьку, компанія «Мережі кабельного телебачення» у місті Костянтинівка Донецької області, компанія «Яскраве ТБ» у місті Артемівськ Донецької області.

У запиті йдеться, що всупереч ухвалі Київського окружного адміністративного суду від 25 березня 2014 року № 826/3456/14, відповідно до якої на території України на час судового процесу має бути зупинена ретрансляція низки російських телеканалів («Первый канал. Всемирная сеть», «РТР – Планета», «НТВ – Мир» і «Россия-24»), і досі чотири компанії на Донеччині не виконують цієї судової ухвали.

Це велика компанія «Яскраве ТБ» у місті Артемівську, телерадіокомпанія «Цифра Плюс» і «Горизонт» у місті Донецьку і в місті Костянтинівці – компанія «Мережі кабельного телебачення».

Народний депутат просить Генерального прокурора України розглянути факти невиконання ухвали Київського окружного адміністративного суду від 25 березня 2014 року №826/3456/14 у частині ретрансляції вказаними компаніями російських каналів та внести відомості про злочин до ЄРДР, а також притягнути винних осіб до відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мельник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вот то то и оно какой то перец с Волыни будет диктовать мне что смотреть,а потом как жить, что есть ,где спать..... хочется послать его по известному маршруту.
Відповісти
а тобі як краще слухати що говорить Путін---(ганд0н ла-лала-ла лаааа) через ЗМІ він Вас кормить всякою херньою якщо вже не віриш нашим людям подивись незалежні іноземні видання. Звісно ти маєш право вибору і жити в єдиній росії але спочатку подивись як живуть "вільні" люди Південної Осетії та Абхазії ось так будете жити і ви але щоб його зробити правильно потрібно включити мізки але вам заважають че зробити російські телеканали тобто вибір вже зробили за Вас.
Відповісти
Путін Ху*ло "Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла"
Відповісти
полудурки з провінційного поліського болота уявили себе володарями...
Відповісти
Останні новини
У волинянина згоріло авто
11 квітень, 2014, 15:02
Нардеп з Волині вимагає відключити російські телеканали на Донеччині
11 квітень, 2014, 15:02