Польовий командир Майдану-2004 у Луцьку розповів, що можна чекати від Гриценка

Польовий командир Майдану-2004 у Луцьку розповів, що можна чекати від Гриценка
Політик Тарас Стецьків заявив, що підтримує Анатолія Гриценка на виборах президента, бо той "зуміє забезпечити обороноздатність України" і, зокрема, забезпечить вступ України в НАТО.

Про це Стецьків говорив 13 квітня під час прес-конференції в Луцьку.

Зміцнивши обороноздатність України та давши відсіч агресії з боку Росії, влада зможе продовжити демократичну розбудову країни, заявив Стецьків.

Водночас, переконаний Стецьків, цей процес неможливий без люстрації, яку не можна провести, якщо в владі людина, на яку можуть тиснути олігархи та популісти.

«Потрібна тверда і рішуча людина», - сказав політик.

Окрім того, він переконаний, що Гриценко зможе негайно розпочати процедуру підготовки України до вступу в НАТО. Мовляв, це стане одним з елементів, який гарантує успіх в боротьбі з російською агресією.

Насамкінець Стецьків нагадав, що в світовій історії неодноразово військові виводили країни з кризи, навівши приклад Шарля де Голя та декількох військових-політиків.

Довідка

Під час Помаранчевої революції Тарас Стецьків був одним із «польових командирів» Майдану. За часів Президента Віктора Ющенка очолював Національну телекомпанію України, згодом - радником Президента України. У січні 2007 року разом з Юрієм Луценком організував громадський рух «Народна Самооборона». Був народним депутатом кількох скликань, в тому числі 6-го скликання з 23 листопада 2007 від Блоку «Наша Україна — Народна Самооборона»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А їсти ми автомати з танками будемо, а діти у казармах жити...?:) Що він несе? Того Стецьківа не видно було декілька років, то хай-би і не з'являвся! Це все прихвостні Ющенка і тепер не знають до кого прибитися, щоб на виборах підзаробити!!!
Відповісти
Знаю, що Гриценко єдиний кандидат, який не бере гроші на вибори в олігархів. Власне, це й видно з його кампанії - скромної і зваженої. На відміну від Пороха чи Юльки, де панує розкіш і помпа.
Відповісти
Знаємо таких виборців, БЮТівських посіпак-пройдисвітів, які як їх
газова аферистка Юля, думають як знову прорватися до корита. Правильно, що процес неможливий без люстрації.
Маємо вже на Волині таких брехунців Пустоцвітів, Ригоренків. Бачили їх "красиві" дії з земельними ділянками, посадами, банками і т.д. Це їм не можна вірити.
Гриценко достойний Українець. Йому варто доручити боротьбу з корупцією і олігархами.
Відповісти
Да ну? Ти послухай виступи того Гриценка, а потім вже щось кажи! Він проти дій Турчинова, не задоволений Яценюком но обожнює і підтримує Тимошенко!!! Це "технічний" кандидат від Юлі!!!
Відповісти
Чому тілльки прорватися до корита? Їх від корита тепер важко відігнати.
А прийшли вони не завдяки своїм, а жертвах "НЕБЕСНОЇ СОТНІ".
Відповісти
Останні новини
Польовий командир Майдану-2004 у Луцьку розповів, що можна чекати від Гриценка
14 квітень, 2014, 09:42