Екс-кандидат в начальники управління МВС Волині очолить рівненську міліцію

Екс-кандидат в начальники управління МВС Волині очолить рівненську міліцію
Полковник Павло Алексієнко, який претендував на посаду керівника управління МВС у Волинській області, очолить міліцію Рівненщини.

Люстраційний комітет Рівненщини 14 квітня 27 голосами «за» ухвалив звернення до МВС призначити саме Павла Алексієнка начальником УМВСУ у Рівненській області, - пише Волинська газета.

Щоби чиновники в Міністерстві не приховали документів, рівненські активісти особисто простежать за тим, аби подання та особова справа не лише лягли на стіл Арсена Авакова, але й отримали позитивну резолюцію.

Довідка

50-річний полковник міліції одним із перших прийняв присягу на вірність народу України у 1991 р. та розбудовував Національну гвардію України на Волині.

З 2001 р. Алексієнко проходив службу в Севастополі на посаді командира міліцейського полку одного з підрозділів внутрішніх військ. У 2003-2008 рр. служив у Державній прикордонній службі на посаді начальника Сімферопольського прикордонного загону.

Брав участь у вирішенні конфлікту навколо острова Тузла. З 2009 р. очолював три міськрайвідділи міліції на Волині, а минулого року був начальником ОПВ управління карного розшуку УМВС Волинської області.

У його родини сукупний дохід близько 72,4 тис. грн., він володіє земельною ділянкою розміром 0,27 га у Луцькому районі та квартирою площею 70 квадратних метрів у Луцьку. Має також полковник авто «Крайслер С300», але, як зазначив пан Алєксієнко, авто у нього за дорученням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екс-кандидат в начальники управління МВС Волині очолить рівненську міліцію
15 квітень, 2014, 13:51