Клімчука не пустили на сесію облради. ВІДЕО

Клімчука не пустили на сесію облради. ВІДЕО
Волинські революціонери - активісти "Правого сектору", "Самооборони Майдану" та "Автомайдану" - не пустили екс-губернатора й депутата Волинської обласної ради Бориса Клімчука на сесію облради.

Подія відбулася у четвер, 15 травня.

Клімчука закликали "їхати до свого президента" в Ростов-на-Дону та здати депутатський мандат.

Активісти "Правого сектору, "Самооборони Майдану" та "Автомайдану" подарували Клімчуку шину і котейль Молотова, щоб "пам'ятав про революцію".

Клімчук обурився такою поведінкою, хоча казав, що "передбачав таку ситуацію", тобто те, що на нього будуть "звалювати" вину за вбивства на Майдані.

Він додав, що принципово не піде на сесію, але мандат депутата облради так само принципово здавати не буде. Також Клімчук сказав, що свій партійний квиток члена партії регіонів "покладе у сейф".

Поряд були міліціонери, які в ситуацію не втручалися.

Коли екс-губернатор ішов з облради, його проводжали криками "Ганьба!"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це неправильно! має бути повага до кожного громадянина! якщо є якісь запитання, то вони повинні вирішуватися в правовому полі. інакше - це беззаконня, яке нічим не відрізнятиметься від свавілля януковича. слідкуйте за дотриманням закону, але не порушуйте його!
Відповісти
про що ви говорете звідки в тих придупків може бути повага? це ж зграя яка думае що вони роблять щось корисне ...
Відповісти
Він того своєю брехнею і продажністю заслужив.Респект тим хто направив його додому!
Відповісти
крав дальше..він наш..
Відповісти
А можна Данильчука люструвати? За які гроші він стільки часу не працює? Що дає йому право тицяти пальцем і наїзжати на старшу людину, кричати "геть з Волині"? Клімчук багато зробив, а що зробив Данильчук - поки не зрозуміло.

І взагалі пора ці автомайдани і правісектори вертати в правове поле. Є місцеві органи влади, з яких вже повиганяли всіх, кого треба було - нових поназначали. Є суди, є неурядові громадські організації. Громадська оррганізація не має права ось так себе вести - а Данильчук це просто громадська організація. Якщо хоче воювати - хай валить для початку в Нацгвардію. Чи там сепаратисти пристрелити можуть, а от Клімчук навіть здачі не дасть?
Відповісти
Данильчук привселюдно катував Башкаленка. Він місцевий Ганнібал Лектор – теж не аби що.
Відповісти
Молодці. досить з холуями зековими загравати!
Відповісти
На передову поставимо ригів і синочків клімчуковської раті, хай відчують до чого їхні недолугі предки довели суспільство
Відповісти
Студнти вітають рішучі кроки по відношенню до бувших посіпак злочинного режиму
Відповісти
Ніхто не забутий, ніщо не забуто!
Відповісти
правильно!!! це потрібно викорінювати!!! люди гинули, мерзли на майдані для того аби знищити бандитську владу тож нехай навіть не потикається...
Відповісти
Ще таких керівників,як Клімчук треба пошукати.
Відповісти
А зараз прийшла не бандитська влада?
Бют окупував всі посади, продають як набазарі)
Люди не смішіть
Взялись за клімчука-ви за іншими подивіться з так званоі новоі чесноі влади
Відповісти
Це подяка за любий вислів Б.П......" мій президент, мій президент...". За слова потрібно відповідати і посипати " голову попелом" тут недоречно. Що заслужив- те і маєш.Державний політичний чи господарський діяч( керівник) має бути безпартійним, тобто втілювати волю держави і народу, а не партії.
Відповісти
Тільки людей лякають і кричати вміють
Відповісти
Чесним людям боятись нічого.Бояться корупціонери, казнокради і особи в яких проблеми з законом. В засобах масової інформації немає фактів притягнення до кримінальної відповідальності прибиральниць, слюсарів, робітників, селян . Прошу не поширювати неправдиву інформацію.Якщо маєте проблеми з законом, найкраще добровільно здатись, термін буде скорочено.
Відповісти
те що відбулось сьогодні під стінами обл ради, не пускання Клімчука, нічого більшого як політична гра активістів Правого сектору, автомайдану й самооборони. формуєтся нова політична сила..а точніше Правий сектор хоче вкорінитися у владу, так як серед цих трьох формувань. Правий сектор є політичною партією, а самооборона й автомайдан просто структури які сприяють розвитку ПС (далі правий сектор) ....можна багато філосовствувати, але із сьогоднішнього спектаклю є один висновок Данильчук мітить в обл раду .
Відповісти
Клімчук Молодець.Дай Боже Волині керівника такого рівня як він. А зграйка правосекторівців дійсно загралася.
Відповісти
ВолиньPost за правий сектор!? коментарі видаляє....
Відповісти
а ви незнали?
Відповісти
Те, що Клімчук багато зробив для Волині доброго-це ифакт, який не піддається сумнівам, але при цьому й взяв аж надто- також факт, ділився цим в Києві- думаю також факт, бо інакше б нічого з Києва не отримав. Така була система. А Клімчук пристосується до любої системи, він надто довго у владних структурах, нвчений ще з часів компартії і СРСР. А ось ново "вип'ячені" лідери, так само згаснуть, як засвітилися, хіба 1-2 потрохи підуть в політику. А хамство і безкультур'я у цих новеньких в звичці, вони по іншому не навчені. І це їх не "пустить" далі, відсіються як полова. А всі звинувачення повинні бути обгрунтовані і передані у відповідні органи, і лише після цього (рішення органів, або депутатів на сесії) можна вигагяти людину з облради.
Раз хочемо законності і порядку, то треба робити по закону, а не горлопанством
Відповісти
Данильчук підставився під кілька статей Кримінального кодексу - перешкоджання роботі депутата, переслідування за політичною ознакою, організована за попередньою змовою хуліганка, погрози і т.д. Цікаво, що робитиме нова міліція і прокурор, які гарантували дотримання законності в області? Мовчатиме на догоду ПС чи відкриватиме за фактом справу? І тоді стане зрозуміло, що за влада в області - кучка терористів, яким нема чим зайнятись чи професійна команда, що може захищати правопорядок.
Відповісти
Та нехай Клім купить квартиру Данильчуку і всьо буде нормально, а Бикачу нову машину. Чи шо там кому ше треба ?
Відповісти
А що він зробив для Волині? - За бюджетні (народні) кошти щось збудував? Так це може організувати будь-хто. Нехай їде до "свого перзидента" в Рашку. Кров невинно убієнних і йому.
Відповісти
да...не з того починаєте хлопці...дали б діду прийти з колегами привітатись. Його поважають і будуть поважати. Бо є за що.
Відповісти
один раз пустять на сесію два рази ні (як зяої ноги встануть)
Відповісти
правильно зробили. всіх треба було вигнати
Відповісти
Клімчук- волинянин,Ізробив для Волині багато, АЛЕ є у нього ТАКІ НЕГАТИВИ(оборутки),що люди якби дізнались ---------важко навіть подумати, щоб з ним зробили.Активісти ж із ним поступають чемно(міг би бути Башкаленко-2),мягко натякають-Петрович заспокійся інакше все вилізе назовні, і тоді від самих людей вас не спасе ні Правий Сектор ні Самооборона. ПЕТРОВИЧ - ЗБЕРЕЖІТЬ ОБЛИЧЧЯ ПОКИ,ЩЕ НЕ ВСІ І ВСЕ ЗНАЮТЬ.
Відповісти
все відбувається у відповідності до законів розвитку суспільства... не можу згадати жодного революціонера, який довго проіснував.... готуйтеся хлопці!..
Відповісти
...згадується слова одного з перших "нових" революціонерів Волині - Олександра Гудими "Вік політика не довгий - треба встигнути схопити своє...
Відповісти
Останні новини
Клімчука не пустили на сесію облради. ВІДЕО
15 травень, 2014, 10:13