На Волині нарікають на погану організацію трауру за загиблими під Волновахою

На Волині нарікають на погану організацію трауру за загиблими під Волновахою
Мешканці Володимира-Волинського пишуть в соцмережах, що в місті погано організували траур за загиблими бійцями 51-ої бригади.

Так, користувач Facebook Сергій Семенюк пише, що 23-24 травня на райдержадміністрації не було прапора України з чорними стрічками.

"Мені соромно за моє рідне місто, Володимир-Волинський!!! Коли по всій Волині та Рівненщині оголосили траур за загиблими воїнами 51ї бригади, я почав вдивлятись на фасади будівель, на яких поглядом шукав приспущені прапори, або ж прапори з траурною стрічкою. Так вони були, але, на жаль, здебільшого це була ініціатива підприємців або звичайних людей. А на Райдержадміністрації прапора взагалі немає, але соромно не за це", - поділився він.

"Всі люди міста та району з 22 числа чекали на наших загиблих героїв, які загинули під Волновахою, для того, щоб віддати їм шану та провести в останню путь! А в результаті більша половина людей навіть не знала що, де і коли", - додав він.

Цей допис володимир-волинця опублікував на своїй сторінці й музикант та громадський діяч Сергій Шишкін, який теж висловлював здивування щодо того, чому в місті не було траурних заходів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно було не у фасади вдивлятися, а прийти і вшанувати героїв. Або поцікавитися чи хочуть батьки воїнів того, чого б ви хотіли побачити. Воїнів в останню путь провели з почестями і достойно!
Відповісти
Шкода хлопців. А ще більше рідних які залишилися без синів, чоловіків та батьків. І соромно за керівництво яке навіть похорон організувати не змогло. ГАНЬБА!!!
Відповісти
Керівництво докладає максимум зусиль проте, завжди і у кожного можуть бути якісь дрібні недоліки!
Відповісти
Інночко! По тону інформації , вам на 100% необхідна люстрація. Ми вже 23 роки живемо на Україні , а Ви мислите
як " совдеповский служащий". Прокиньтесь.
Відповісти
"В Україні"..неграмотне, вже 23 роки живеш тут і незнаєш як привільно пишеться.
Відповісти
що все життя на Волині підпорядковане наборові до батальону шуцманів ті організації їх похоронів....
Відповісти
Подякуйте меру Саганюку і вашому нардепу Євгену Мельнику.
Відповісти
А мені соромно за нашу "хохляцьку" натуру: ми навіть похорон вже всигли обгадити. Я бачила траурну ходу: людей тисячі. Люди, схаменіться, перестаньте робити одне одному назло, обливати брудом.
Відповісти
серйозне інтернет- видання не повинно передруковувати сумнівних користувачів фейсбука
Відповісти
Тисячі людей з міста знали де відбуватиметься прощання із героями,а Семенюк і Шишкін не знали...Чи не хотіли знати?А про які заходи ідеться? Це ж не фестиваль. Страшна біда прийшла в родини.Царство небесне і вічна пам"ять хлопцям-героям.
Відповісти
Відомий Шишкін цитує примітивні речі. Минулу владу він чогось не наважувався коментувати. А тепер навіть очільником культури області ніби хотів бути! Сьогодення не критикувати треба - а ставати і робити самому! Слава Україні! Слава хлопцям-героям!
Відповісти
Від самого початку кампанії, ще з Криму, тільки тим і займаюсь. Веду окрему тему по 51-й, щоб допомогти зібрати кошти. Окрім України маю картину від Ізраеля до Бельгії. Це тільки те, що через мене. Нас - таких дуже багато. І якщо виконкомівські тролі перейшли на особистості, то вичислити вас зовсім просто. Замість того, щоб максимально забезпечувати зв`язки з громадскістю, завалили два володимирськи форуми. Ви дійсно думаєте, що втримаєте інформаційну блокаду Володимира? Це в 21 сторіччі? Чи думаєте, що Врадіївки, Майдани нам ГОСДЕП робить? Армію розвалила саме влада. Щоб тепер прикриватись війною і кричати "СЛАВА ГЕРОЯМ?!". А допомагають прості люди, активісти. Порядні люди пишуть на форумі свої імена. А не дуже порядні пишуть "Соромно".
Відповісти
Хай земля буде пухом героям! В цей день усі скорбили! Було не до всяких дрібниць! Схаменіться вже!
Відповісти
Хай земля буде пухом героям! В цей день усі скорбили! Було не до всяких дрібниць! Схаменіться вже!
Відповісти
Непотрібно звинувачувати все керівництво області. У Луцьку доклали усіх зусиль щоб допомогти сім'ям загиблих. Хлопці загинули через те що ЗСУ цілепрямовано знищувалися протягом всіх років Незалежності України.
Відповісти
Широкого розголосу про церимонію не було, хто хотів прийти той інформацію знайшов. Хто хотів і не знайшов, ще свіжа могила біля села Шистів на кладовищі. Маєте ще 33дні душа тут. Обурили московські попи які все казали що убієнний то за батьківщину то за отечество, але жодного слова за яке отечество я так і не почув.
Відповісти
Шишкін якраз знав і передавав всім, хто до нього телефонував чи звертався на сайті. Тільки це не його приватна справа. Луцький голова Романюк вважав за потрібне зробити офіційну заяву і це було на волинських ресурсах. Нашу 51-шу підтримують люди звідусіль, навіть з діаспори. І це так само їх біль.
Відповісти
Вважаю, що повинен трохи розяснити ситуацію.
По перше: я писав свою особисту думку! Я нею поділився з друзями, і навіть подумати не міг, що якесь "серйозне видання" як тут казали може його передрукувати, тим більше без мого дозволу!
По друге: Я писав що прапора на РДА не було 23-24 (тоді коли був оголошений траур), а на рахунок 27 коли було поховання я не дивився на прапори.
По третє: ви кажете, що поховали достойно, тоді погляньте як ховали в Луцьку! Ви думаєте їхні матері хотіли? Я думаю, що теж ні. Але для них в памяті залишиться згадка про те, що їхні сини справжні Герої.
Про те, що багато хто не знав, не я придумав, а говорили багато знайомих, які теж хотіли прийти.
А про допомогу армії краще б взагалі промовчали, Ви багато чого не знаєте!!!

Надалі прошу редактора ВолиньПост навіть не заходити в мій профіль. Тн що я пишу на своїй сторінці, я пишу не для Вас, і тим більше не для того, щоб це висвітлювали на всю область!
Вічна Слава Героям! Хай земля їм буде пухом!
Відповісти
Останні новини
На Волині нарікають на погану організацію трауру за загиблими під Волновахою
28 травень, 2014, 08:01