Царьов утік в Крим, − ЗМІ

Царьов утік в Крим, − ЗМІ
Народний депутат Олег Царьов утік від українського правосуддя в окупований Росією Крим і там переховується.

Про це він сьогодні заявив агентству "РИА Новости", - пише ТСН.


Водночас Царьов запевнив, що й надалі боротиметься з нинішньою владою України, а також не буде міняти своїх сепаратистських планів – відділення Донбасу від України.

Саме через ці його заяви та дії Генпрокуратура й відкрила кримінальну справу проти Царьова. А сьогодні Верховна Рада з другої спроби дала згоду на притягнення Царьова до кримінальної відповідальності, затримання його, а також тримання під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Верховній Раді третина царьових,її терміново,пока ще більшої біди не наробила,потрібно відправити на смітник історії!!!
Відповісти
Та то повний абзац!!!...Що та прокуратура робить!???...Всі хто хотів втікти - втікли!...Ну як так???...і тільки 3 2-ї спроби знали депутатську недоторканість...це цирк, я не верховна рада!!!...
Відповісти
У Верховній Раді третина царьових, її треба терміново відправити на смітник історії, щоб ще більшої біди не наробила для України!
Відповісти
А наша землячка Ващук Катерина за притягнення до кримінальної відповідальності сепаратиста Царьова НЕ ГОЛОСУВАЛА. Раніше вона голосувала за мовний закон Ківалова-Колісніченка. До того ж від Курченка отримала подяку в 375 тисяч баксів. Отже, вгадайте з трьох разів: СЕПАРАТИСТКА чи НІ наша Почесна Волинянка?
Відповісти
Останні новини
Царьов утік в Крим, − ЗМІ
03 червень, 2014, 13:33