На Кіровоградщині головного лікаря звільнили через державний прапор, − ЗМІ

На Кіровоградщині головного лікаря звільнили через державний прапор, − ЗМІ
На Кіровоградщині звільнили головного лікаря Олександрійської лікарні.

Жінка переконує, що втратила роботу через те, що наказала підняти над головним корпусом лікарні державний стяг, - йдеться у сюжеті ТСН.

Оксана Перевозниченко за чотири роки роботи отримувала лише подяки за сумлінну працю. Так було до 9 березня, коли на підтримку акції "Єдина Країна" вона наказала підняти над установою державний прапор. Керівництво міста примусило його зняти. Такий наказ обурив медиків. Вони почали скаржитися на гарячу лінію в облдержадміністрацію, але отримали зворотній результат - головного лікаря звільнили, ще кільком співробітникам пригрозили. Колектив лікарні таким поворотом шокований, - повідомляється в матеріалі.

У мерії Олександрії звинувачення в політичній розправі відкидають. За висновком фінінспекції, головний лікар відмовлялася брати гроші за лікування пацієнтів з інших міст і цим завдала державі збитків.

Звільнена очільниця лікарні вважає це лише приводом і звинувачень не визнає. Адже за законом і не повинна була брати гроші з пацієнтів за обслуговування у державній лікарні. Тож колишня головлікарка вже оскаржує своє зільнення у суді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Кіровоградщині головного лікаря звільнили через державний прапор, − ЗМІ
05 червень, 2014, 08:54