У Луцьку хочуть, щоб вигул собак контролювали муніципали

У Луцьку хочуть, щоб вигул собак контролювали муніципали
У Луцьку визначили 12 ділянок, на яких можна вигулювати собак, натомість вигул в інших місцях, крім прибудинкових територій, будуть штрафувати.

Про це йшлося під час засідання комісії Луцької міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою у середу, 6 липня.

ДИВИТИСЬ КАРТУ ДІЛЯНОК

Таке рішення хочуть ухвалити, щоб собак не вигулювали на дитячих майданчиках та шкільних територіях.

За словами депутата Миколи Яручика, є великі сумніви, що муніципальна дружина зможе ефективно штрафувати за вигул в інших місцях та собачі екскременти на вулицях міста.

Його підтримав колега Іван Смоленг. Він пояснив, що 12 ділянок потрібно обгородити, щоб вигул здійснювали саме там, а власники таки прибирали за своїм собаками під контролем муніципальної дружини.

«От коли вигуляють там 50 собак і ніхто за ними не прибере, то будете в шоці всі», - відзначив Микола Яручик, маючи на увазі, що реально контролювати прибирання ніхто не буде.

Натомість у КП «Ласка», яке розробляло планування ділянок, переконують, що після кількох штрафів (до 170 гривень) власник собак таки навчаться правильно оглядати за своїми улюбленцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за бездомними собаками,хто буде прибирати? Чи може КП "Ласка" Спочатку наведіть порядок з бездомними собаками, а то розвелося їх по всьому місту.
Відповісти
+1 задовбали ці бродяги, якби ще не кидались то пів біди. Якщо займуться вони то в себе на районі я сам особисто всіх потравлю!!!!!!!!!!!!
Відповісти
кожному собаководу по муніципалу!))))) бажано щоб ще й собаку вигулював)))))
дякую за гарний настрій)))))
Відповісти
У дворі 18 школи вигулюють собак зі всіх сусідніх будинків. Побачимо, чи цього разу дійде до дій, чи як завжди обмежиться тріпанням депутатських язиків.
Відповісти
А за повідки і намордники багато наштрафували? Так само штрафуватимуть і за вигул.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть, щоб вигул собак контролювали муніципали
16 липень, 2014, 15:34