Литва: авіакатастрофа на Донбасі − брутальний теракт

Литва: авіакатастрофа на Донбасі − брутальний теракт
Президент Литви Даля Грібаускайте назвала катастрофу малайзійського літака в Україні брутальним терактом, який показав, що зусилля міжнародної громадськості для розв'язання кризи в Україні є недостатніми.

Про це повідомляє прес-служба політика, - пише ТВі з посиланням на сайт "Делфі".

"Жорстокий терористичний акт, який виразно продемонстрував, що зусилля міжнародної громадськості для розв'язання кризи в Україні є дуже незначними", – стверджує Грібаускайте.

Президент зазначає, що не можна виправдати ситуації, коли у XXI столітті у Європі від військової зброї гинуть ні в чому не винні люди, серед них – десятки дітей.

"Винуватців трагедії має бути відверто названо, і вони мають узяти на себе відповідальність. Для міжнародних спостерігачів має бути створено всі умови для з'ясування імен виконавців і замовників катастрофи", – сказала президент.

Нагадаємо, що 17 липня неподалік від російського кордону на території України впав Boeing-777 "Малайзійських авіаліній".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кого цікавить ця шавка з Литви((( Вчера ВВП в тел. разговоре дал понять Обаме,что не все так однозначно)
Сегодня прямо нейтральное заявление


"Говоря о ситуации на Украине, президент США Барак Обама заявил, что Соединённые Штаты на данный момент не намерены принимать какое-либо военное участие в конфликте на Украине.

Также президент США подчеркнул, что у Соединённых Штатов есть информация только о том что самолёт Boeing 777 был сбит ракетой «земля-воздух» с территории, контролируемой Украиной. Он призвал не торопиться делать выводы по поводу виновных в крушении малайзийского самолёта на Украине. И отметил, что нужно дождаться итогов расследования".
Відповісти
Шо ты лепишь? Это нейтральное заявление от кисельева и путин-тв.
CNN смотри, там прямая речь Обамы, дал ракету бандюкам путин, а они тупые, давай шмалять фейервеки на радостях по всем, что летает.
Короче, гиркин сказал, что он сбил - значит он, нехер теперь порожняки гонять.
Відповісти
ни все так проста в и у тульских десантников не хватает жести на новые гробы и Амбама переживает.и порсит ахметовского направить туда еще больше жестяных кансервов а еще в самару купить презеративов что бы не рожали пьянь срань и путинов.а еще маско-репия скора будит рулить в мире ура моско-реп ура....
Відповісти
Ну да, крыть нечем, не получилась моя деза и денег мне за троллинг не заплатят.
А жести реально не хватает и рефрижераторов тоже. Да и хоронят всех наемников-сепаратистов-ополченцев в братские могилы скопом и табличек не ставят, чтоб не спалиться.
Ну и мир весь уже знает, чье оружие по мирному народу Украины стреляет.
Відповісти
Все правильно говорить нігер, ми ж тупі дауни, нам всяку пургу змонтовану про Гіркіна кинули от ми і вірим, мозгів своїх нема аналізувати, був би у нас мозок, невже б самі розпочали громадянську війну. Одне я точно знаю,наша назва "миздобули" заміняє нам мозок мозку. Слава Уркаїні
Відповісти
правильно, путінський тролику, говорить нігер, ви ж кацапи - тупі дауни, вам кісєльов монтує пургу - а ви носитесь з нею, як дурень з писаною торбою.
Про збитий літак Гіркин сам написав у фейсбуці, так само, як і раніше там писав про БУК - спалився по-повній.
а твоє завдання з перекручення фактів ти не виконав, бо тільки п'яному казапу можна сцяти в очі, а він буде казати, що то божа роса.
і не старайся більше, ти української не знаєшь, інтернет-перекладач тебе підводить, стилістика не відповідна - тебе, троль, видно одразу.
навіть більше, видно як ваші зміни міняються, то один пише, то другий.
зникни і не смерди, тобі тут нав'язати щось з рАсєйскай пропаганди шансів не має.

Відповісти
Зима скоро, ти ще від газу не відмовився, ну щоб москалів не підтримати. Чи плануєш на схід у добровольці, щоб до зими не дожити
Відповісти
в мене електроплита, бойлер на 80л та твердопаливний котел на торфобрикет.
від газу я від'єднався ще в 2007 році і жодного разу про це не пожалів.
тому, кацапський троль, не переживай, як треба буде, то вашими кістками грубку розпалимо)))
п.с.
Відповісти
Тобі пощастило,миздобули піднімають ціну на електроенергію, тому купи скакалку. Зима близко
Відповісти
Останні новини
Литва: авіакатастрофа на Донбасі − брутальний теракт
18 липень, 2014, 19:31