Клімчука назвали «одним з найсильніших керівників»

Клімчука назвали «одним з найсильніших керівників»
Письменник Іван Корсак назвав екс-голову Волинської ОДА "одним з найсильніших керівників краю".

"Я цілком позитивно оцінюю діяльність Бориса Петровича, вважаючи його одним із найсильніших керівників краю. Звісно, ні я, ні Борис Петрович, ні будь-яка інша людина не є святою і допускає якісь помилки. А мені бачиться інше", - зізнається Іван Корсак під час чату на ВолиньPost.

Письменник розповідає, що Борис Клімчук зробив великий внесок в розвиток культури Волинського краю. Саме Борис Петрович був ініціатором створення і виконавцем ідеї Музею волинської ікони та "вибив" гроші на відновлення садиби Липинсьих в Затурцях.

"Перший в Україні й у світі пам’ятник Олені Пчілці також постав у певній мірі завдяки Борису Клімчуку", - розповідає Корсак.

Письменник зізнається, що був здивований, коли Клімчук став головою Волинської ОДА при режимі Януковича, і порівнює окупацію України бандою Януковича з окупацією під час Другої світової війни.

"Я не знаю, звісно, всього перебігу подій, не можу за все ручатися, але як волиняка з діда-прадіда гадаю, що не присланий генерал, а людина тутешня Борис Клімчук ставав на заваді не одній пакості минулої влади", - зазначив Корсак.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ЧАТ З ІВАНОМ КОРСАКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клімчук дійсно був найкращий. Напевно, такого вже не буде. Всі крадуть, але деякі крадуть і ще про людей не забувають. Клімчук був такий. Бондар, Романюк, Пустовіт поруч з ним просто як школярики, хоча позиціонують себе як борці з корупцією і т.д., а самі перевершили у цьому Клімчука в рази.
Відповісти
Ну і рабська ти натура... "крав і про людей не забував". Оце якраз нормальний сценарій бидломаси, яку з одного боку чпокають, а з іншого дають цукерку полизати.
Відповісти
Цілком з цим погоджуюсь,Клімчук справді був на свому місці,його хоч боялися,але найшлася"Свобода",Гузь,Данильчук,які за всяку ціну хотіли позбутися Лідера!
Відповісти
. Бондар, Романюк, Пустовіт поруч з ним просто як школярики, хоча позиціонують себе як борці з корупцією і т.д., а самі перевершили у цьому Клімчука в рази.

ФАКТИ? Або хоча б чутки:))?
Відповісти
Співайте оди, співайте. Напевно прихлебателі Климчука, злодія А хто такий Корсак , також добре відомо, нехай би вже за Климчука мовчав!
Відповісти
Видно,не одну гальбу коньячку випив пісатєль з Петровичем...а взагалі,шо то за оден?)...
Відповісти
В чесь чого ця стаття? Зрозуміло. На носу дострокові вибори.
Відповісти
Де коментар? Про кращих?)
?
Відповісти
Клімчук вертайся до влади. Це лідер який слова на вітер не кидає.
Відповісти
Одна банда!
Відповісти
Музей Липинського фінансувався після прийнятої Верховною Радою поправки нардепа Горбатюка.Це стало підставою згідно Бюджетного кодексу для відкриття державного фінансування.Не тяніть пенсіонери ковдру на себе,бо вже мерзнуть всі.
Відповісти
а ще напишіть скільки вкрав бородатий на реконструкції будику Стравінського-думаю біля 4-5 мільйонів грн. Але це нічого,він же це робив із любов"ю до волинського краю.....
Відповісти
Представник правлячої кліки , яка довела країну до банкрутства, правоохоронна система працює не гірше рекету 90-х, замовні кримінальні справи, закритий за бобло явний кримінал, в міліції звання навіть молодшої офіцерської ланки тільки за гроші. В лікарнях без грошей не лікують. Навіть бинти, вату, потрібно купувати. У вуз без хабаря на державну форму зась, будь ти хоч Ломоносовим. Обіцяних перед виборами 5 млн. робочих мість - смокчіть лапу! Заробітні плати найменші на європейському континенті, за те квартири в Луцьку дорожчі як в Берліні. Теж саме про автомобілі, побутову техніку, продукти. Корумповані чиновники, які на голому місті роблять проблеми, а потім за мзду самі їх і вирішують. А якісь збоченці мазохісти кричать - браво, є біс! Давайте нас ще дустом посипайте та й спини наші засумували за нагайками. І дітям нашим ярмо на шию від народження у вигляді стомільярдного зовнішнього боргу. Гидко читати облиті єлеєм коментарі "придворних" лизоблюдів.
" І чи зробить він більше для Волині, як Клімчук!!!???" навряд чи хто так зуміє стільки шкоди принести. Та й немає вже що дерибанити. Хоча полішукам і так непогано, на самогон вистачає накуй ім краще. Якщо вони не розуміють що ДОПЕКЛИ! ІІ не для того проливається кров справжніх патріотів, щоб одних свиней біля корита замінити іншими! Є надія повністю замінити наскрізь прогнившу систему. Надія велика. Правда і болото, яке засмоктує величезне! Всі оці "моя хата скраю", "нічого міняти не потрібно", " а раптом ще гірший госпідар прийде" подумаєш 176 місце в світі по рівню життя, є ще цілих 20 країн які живуть гірше!
Відповісти
прихвостень яника. все робив, щоб яника підтримувати
Відповісти
Шановні. Просніться! Згадайте прізвища тих Волинян, які загинули на майдані. Не вже Вам не соромно таке патякати. Який в чорта Клімчук!?
Відповісти
Повністтю підтриамую пана Корсак. Дійсно не відомо у якому б стані була б наша Волинь, якби при пануючому бандицькому режимі януковича за кермом краю сидів засланець. А Борис Петрович є патріотом рідного краю і нам дійсно дуже повезло з його призначеням.
Відповісти
"Я не знаю, звісно, всього перебігу подій, не можу за все ручатися, але як волиняка з діда-прадіда гадаю, що не присланий генерал, а людина тутешня Борис Клімчук ставав на заваді не одній пакості минулої влади", - зазначив Корсак.
Важко збагнути усі утаємничені викрутаси пана Корсака щодо людини тутешньої Бориса Клімчука, який ставав на заваді пакостям минулої влади. І як тоді назвати організовану "туттешнім " волинським вождем антифашистську кампанію, куди під прмусом зганяли держслужбовців? Щось не пригадую, щоб більш запопадливо колишні губернатори служили владі...
Відповісти
Зрозуміле діло, Клімчук з Іваном разом горілку пють, то й чом би не похвалити Клімчука.
Відповісти
Борис Петрович найкращий керівник. Дякуючи йому, у Шацькому районі відбулося багато позитивних змін. Повертайтеся Борисе Петровичу.
Відповісти
Останні новини
Яценюк подав у відставку
24 липень, 2014, 18:03
Клімчука назвали «одним з найсильніших керівників»
24 липень, 2014, 17:53