Волинянина побив та пограбував друг по чарці

Волинянина  побив та пограбував друг по чарці
Волинянина побив та пограбував товариш, із яким той розпивав спиртне.

29-річний житель Володимира-Волинського зателефонував до чергової частини міськвідділу міліції та повідомив, що його побив і пограбував невідомий, - повідомляють у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Проведеними слідчими та оперативно-розшуковими заходами працівникам міліції вдалося швидко встановити причетність до скоєного злочину 34-річного місцевого жителя, котрий у минулому відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння вбивства.

"Чоловіки спільно розпивали спиртне в одному із розважальних закладів міста. Після чого разом пішли додому. В якийсь момент між ними виник словесний конфлікт, який закінчився тим, що зловмисник вдарив по голові потерпілого та, скориставшись його непритомним станом, забрав гаманець із грішми та мобільний телефон", – повідомив заступник начальника Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Олександр Могилецький.
Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує новий тюремний термін – до семи років позбавлення волі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.