На Волині фірма ухилялася від сплати податків

На Волині фірма ухилялася від сплати податків
Зареєстровано кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовцями одного з підприємств Волині.

Власне, кримінальне провадження відкрито за матеріалами, зібраними працівниками податкової міліції ГУ Міндоходів Волині, - інформує прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

Посадовці фірми, про яку йдеться, відобразили в податковому обліку товариства фінансово-господарські операції, які в дійсності не відбулися. Відповідно, ухилися від сплати податків в особливо великих розмірах.

Лише протягом першого тижня розслідування й завдяки зусиллям слідчих та оперативних підрозділів підприємство відшкодувало завдані державі збитки в сумі 2,1 мільйона гривень. До бюджету ще повернеться щонайменше півмільйона гривень завданих збитків.

До слова, з початку 2014 року працівниками податкової міліції за результатами розслідування кримінальних проваджень, зареєстрованих за ст.212 КК України (ухилення від сплати податків), на Волині до бюджету сплачено 7 мільйонів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З такими податками як в нас я б теж ухилявся

5.10
Відповісти