Волинянин покинув навчання, щоб відвоювати Україну

Волинянин покинув навчання, щоб відвоювати Україну
Студент із Нововолинська покинув Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, щоб служити на Сході.

Студенту Василю з Нововолинська 24 роки.

Навчався в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Провчився рік, сесію не склав, бо пішов на війну, - повідомляє Голос України.

Звісно, хотів би далі навчатись після війни, якщо вона скоро закінчиться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все быльш його туда не берыть
Відповісти
Якщо пішов добровольцем, то дурень, відразу скажу.
А таких потім в дезертирстві звинуватять,(щоб потім, як боронь Боже, яке каліцтво, то не дати пільг) бо з Волині, та ще і доброволець - а значить патріот не на словах. А порошенко потім на камеру дасть 1-2 нагороди людям, наприклад вибірково, -для свого піару.
А ви ще і винні будете, що захищаєте нас від рос.окупантів.Хтось не вірить? Поцікавтесь у 51 бригади, так би мовити, перших вуст.
Відповісти
Ну що не цей заклик відповісти "дупутатці" і "волинянину"? Дурними народилися - дурними й здохнете. Цей хлопчина й за вас, духом ниці, воювати пішов, щоб чобіт путінських найманців не плюндрував святу українську землю...
Відповісти
Згоден з Депутаткою...
Відповісти
Пи піськосмок. Сиди в буді тихо
Відповісти
ТІ, ЩО ПИШУТЬ КОМЕНТИ БЕЗГРАМОТНО ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ, З ПОМИЛКАМИ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ,ТО ПУТІНСЬКІ НЕДОБИТКИ, ЯКІ ЗНУЩАЮТЬСЯ НАД УКРАЇНЦЯМИ. ГНАТИ ТИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ
З ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ ВСІХ БЕЗ РОЗБОРУ, А ТИХ МІСЦЕВИХ, ЩО ЖИВУТЬ НА ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ ПО 20 РОКІВ І НЕ МОЖУТЬ ВИВЧИТИ УКРАЇНСЬКУ ВИГАНЯТИ - ТАКОЖ ЗВІДСИ, БО ПЕВНО ВОНИ РОЗУМОВО НЕЗДАТНІ.
ВОНИ ВСІ КРИЧАЛИ, ЩО ЇХ ПРИНИЖУЮТЬ ЗА МОВНОЮ ОЗНАКОЮ, АЛЕ ТЕПЕР ЦЮ ЇХНЮ ФАНТАЗІЮ ТРЕБА ВТІЛЮВАТИ В ЖИТТЯ.
Відповісти
чоловікові Бог розуму, а на Бесарабці не продавали..Слава ідійотам..
Відповісти
Не дав Бог розуму тим, хто зараз сидить вдома і пише такі коментарі. Таких ідіотів Бог,справді,обділив розумом. Шкода, що приходиться нашим хлопцям жертвувати своїм життям задля таких розумових калік,які палець об палець не вдарили задля своєї країни, а хуйню таку завжди раді написати!
Відповісти