Чиновники Луцькради пересядуть з «меринів» на велосипеди

Чиновники Луцькради пересядуть з «меринів» на велосипеди
Будівлю Луцької міської ради протестують на можливість паркування великої кількості велосипедистів. Для цього в п’ятницю 19 вересня службовці Луцької міської ради приїдуть на роботу велосипедами.

Про це повідомив заступник міського голови Тарас Яковлев 15 вересня під час прес-конференції про "Європейський тиждень мобільності".

В рамках "Європейського тижня мобільності"-2014 року пройде акція під умовною назвою «чиновник на велосипеді». Працівники Луцької міської ради приїдуть на роботі «роверами». Окрім популяризації двоколісного транспорту ця акція має і практичний сенс.

Чиновники планують протестувати можливості велосипедної інфраструктури адміністративної будівлі, щоб вивчити можливість паркування та зберігання десятків велосипедів біля міської ради. Також треба визначити необхідну кількість кімнат для перевдягання, тoщо.

«Однозначно розумію, що буде багато проблем, про які ми навіть зараз не знаємо. Ці проблеми треба вирішити для того, щоб частину працівників міськради можна було пересадити на велосипеди», - поділився своїми планами Тарас Яковлев.

Також чиновник закликає інших роботодавців долучитися до акції та облаштувати на підприємствах місця для велосипедистів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так а чому дивуватись?. Скоро вибори. Вони до виборів готові по пластунськи повзати на роботу.
Відповісти
Пострижіть мене налисо, але я мушу це бачити....
Відповісти
Ото людям нема чим зайнятись. Замість того, щоб шукати гроші, залучати інвесторів в регіон, то вони на велосипедах кататись збираються.
Відповісти
Я так і не зрозумів навіщо чиновників пересаджувати на велосипеди. Ви не в тренді, панове, зараз це вже не модно. Але то таке. Я вам дам безкоштовно результати тестування будівлі міськради на предмет паркування. Зі сторони пам'ятника Миколаю є велопарковка на 3-4 велосипеди. Якраз вистачить Романюку і його замам. Ще можна запаркуватись в задньому дворі. Там можна пристібнути до решітки вікон ще 5-6. Біля їдальні можна поставити 2-3. Користуйтесь, реформатори.
Відповісти
особенно зимой в гололед
Відповісти
Велике прохання в цей день до журналістів відправики зранку кореспондентів до будинків Романюка і Кравчука. Нехай на відео знімуть як ці два старі перд*ни відтелепають з дому до роботи без велосипедних доріжок))))) хіба дорогу "випадково" в цей час перекриють)))) бо сядуть за рогом " сфоткай мене, типу їхав аж з дому"
Відповісти
Саме час напредодні зими пересідати на велосипеди: "трава по пояс, а ми на лижах".
Відповісти
Хоч затія видається смішною, але з чогось потрібно починати. Не далекий той час, коли переважна більшість містян будуть користуватись велосипедами. Для міста необхідно вирішити проблему з велодоріжками та прокатом велосипедів, як в Європі. Досить потрібно, здорово і екологічно чисто!Тільки не зупиніться на цій разовій акції !!!
Відповісти
В Луцьку немає жодної вело доріжки! Сподіваюсь, що ця акція чиновників буде мати продовження у вигляді нових вело доріжок.
Відповісти
міська рада, зробіть нарешті велодоріжки, як обіцяли, це суть питання і головний елемент, все інше другорядне
Відповісти
Останні новини
Чиновники Луцькради пересядуть з «меринів» на велосипеди
15 вересень, 2014, 13:30