Стильний Луцьк. Портрет дня: Василь Фінів

Стильний Луцьк. Портрет дня: Василь Фінів
Василь Фінів, підприємець, 27 років

Сьогоднішній учасник рубрики займається прокатом велосипедного, туристичного спорядження, техніки. Окрім того, Василь є співвласником магазину аксесуарів.

«Люблю різний одяг і не відокремлюю для себе якийсь окремий стиль – головне, щоб було зручно. Сьогодні саме за таким принципом я і одягнувся. Оскільки моя дівчина любить класичний стиль, то часто мене можна побачити в одязі класичного покрою», - розповідає хлопець.

Нашому герою подобаються яскраві речі, які вдало поєднуються в образі. З аксесуарів надає перевагу браслетам.

«Немає стандартів, як людина повинна одягатись. Ти повинен одягатись так, аби почувати себе зручно і подобатись собі та іншим», - ділиться своїми секретами Василь.

Молодому підприємцю подобається брендовий гарний та доступний одяг, тому свій гардероб найчастіше поповнює за кордоном.

На фото наш герой одягнений у куртку LEFTIES, джинси SPRINGFIELD, сорочку, кросівки. Образ доповнюють браслет та краватка.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

В образі немає нічого особливого. Картата сорочка хоч і модна, але з краваткою виглядає якось дивно.

Куртка модного кольору, але фасон таким не є. Джинси витягнуті в колінах та достатньо поношені.

Взуття звичайне і зачовгане, сюди більше б підходили дезерти.
Нічого особливого і стильного в образі немає.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ДІДУХ дає!!!! все раптом кардинально змінилось. Що сталось?? Хлопець симпатичний насправді, але є недоліки в образі. якби куртка була чорна то сорочка виглядала б набагато яскравіше, але без краватки. краще б метелик, що зараз дуже модно(доречі в сусідньому магазинчику є)щось я непобачила зачовганого взуття ( ну у мене зір недуже то може недобачила...) джинси, джинси... ну якщо людина сидить хочаб годину дві підряд то коліна як би ти не хотів видуваються. а так хлопак симпатичний!
P.S. ДІДУХ хоч на один мій комент відповідь чекаю.
Відповісти
Якось за пару тижнiв почали з`являтись нормальнi люди, а не примiтиви.
Відповісти
Боже, хлопці, позбривайте ті бороди, НЕВЖЕ ви думаєте що це гарно і вам з ними пасує???? Якщо так - тоді ви дууууже помиляєтеся.
Відповісти
Борода прикрашає мужчину!...,,В последние десятилетия 17 века Патриарх Адриан написал: «Человека Бог создал с бородой, и лишь псы с котами безбородые». Всех, кто «скоблился», отлучали от церкви. Всё это делалось потому, что согласно Святому Писанию человек, исповедующий веру Христа, по своей внешности должен походить на образ Христа. И именно потому считалось, что гладковыбритых мужчин не допустят в Царствие Небесное. Борода для демонстрации силы.
В те далёкие времена на Руси любого мужчину встречали по бороде, по её окладистости и густоте. Считалось, что чем гуще растительность у мужчины на лице, тем лучше «порода» этого человека и больше его мужская сила. Те, у кого на лице была редкая «растительность», считались вырожденцами. А вовсе безбородые практически всегда были холосты.,,
Відповісти
так, тільки невеличка поправочка, ми не в Київській Русі живемо, а в 21 ст.
Відповісти
просто вони хочуть виглядати солідніше, але це робиться не бородою...
Відповісти
Ми НЕ ДУМАЄМО що це гарно - ми це ЗНАЄМО )))! Мода 0 для тебе. Моєму колезі 99 дівчат зі 100 прямо на вулиці роблять компліменти саме за бороду, тому... розслабся ;)
Відповісти
А мені подобається. Не всім звісно личить борода, але цьому хлопцю додає шарму і обаяшкі )))
Відповісти
А я люблю бороду.
Відповісти
сама зачовгана...норм хлопець!де коректність
Відповісти
Парадокс якийсь просто. Рубрика називається "стильний Луцьк", людей для неї знаходять автори рубрики (а не, наприклад, усі бажаючі присилають свої фото), а потім ті ж автори рубрики пишуть, що "нічого особливого і стильного в образі немає". То навіщо Ви виставляєте такі фото?????
Відповісти
Дідух вирішила підіграти дописувачам і на рівному місці обгадила хлопця.Дуже не коректно з її боку.Хлопець стильний,симпатичний.Все в міру в цьому образі.Борода підкреслює чоловічу мужність.А посмішка-Голлівуд відпочиває.Я не побачила зачовгане взуття,може в мене щось з зором?
Відповісти
Обсрала пацана)))
а так нормально
Відповісти
Схожий на Бена Афлека! Клас!
Відповісти
а фоткали спеціально щоб над головою був напис "мурчик"?
Ручаєтесь, що він такий вже прям мурчик?))
Відповісти
Анна, сорочка саме в поєднанні з галстуком виглядає цікво і неординарно. Фасон куртки 2014р в Україні через 1-2роки в таких будуть ходити...Джинси і взуття можна оновити ))) хоча моделі досить цікаві! Напевно дуже вже сподобався хлопчина Анні.
Відповісти
Дідух справляє враження (своїми коментами) недалекої, а не модельєра.
Суб'єктивізм - це одне, але ж це ще не все і не дає права так поливати брудом досить симпатичного мужчину, котрий вдягнений в непоганий одяг.
Відповісти
Дідух забажала шоб поговорили про неї,ото й зробила такий коментар)) якщо вона одобрювала стиль відверто ніякий чі жахливий,то тут зробила хід конем. ай маладец
Відповісти
ти з варяжа
Відповісти
На мою думку, хлопець з метеликом,це швидше "клоун". Заголом метелик можливий, але він допускається в окремик і дуже рідких випадках але аж ніяк не до цього образу. Хлопець стильний, симпатичний і життєрадісний. У вас на сторінці "Cтильний Луцьк",аватарка серьозний мужчина в галстуку.
Відповісти
О! Мужік у рубриці, аж око радіє. От молодець прислухається до дівчини, хоче їй подобатись! Здається що ви його вже кликали сюди чи то у Обличчя Луцька.
Все класно.
Відповісти
Бородачі, лише бородачі... Хлопці ж молоді, дідами ще будете!!!!!!!!
Відповісти
Джилет,Ви не праві.Борода не підкреслює вік.Дурню пишете.
Відповісти
Нормальний вигляд просто Дідух ще сама не дозріла щоб коментувати вище свого рівня, а взуття взагалі бомба..
Відповісти
я б йому дала.
Відповісти
Не сперечаюсь, що іноді дизайнер лажає, але щоб вона не написала, вам завжди не так
Відповісти
Справжнє "зачовгане взуття " я знайшов у вікіпедіі.А тут воно абсолютно нормальне, бо знаходиться не на прилавку в магазі, а на ногах, і функціонує по замислу божому. Те саме на рахунок джинсів.(носи джинси до дірки першоі, і хай зло гадить тебе за розтягнуті коіна. Та прийде день коли іх ремінь перетвориться у змія лукавого, а твій ремінь буде пряжкою блистіти.глава 14.вірш44. Евангеліє від Лівайса).
Відповісти
Добрий день. Можна у середу після 15.30
Відповісти
Що ви маєте на увазі?
Можна Машку за ляшку)
Відповісти
Дуже стильний хлопець) Мені дуже подобається!!!
Відповісти
Дуже симпатичний,стильний і приємний хлопець. Щодо дизайнера,думаю, її смаки є дуже обмеженими ,а думка суб'єктивною. Не варто приймати її вподобання як еталон.
P.S.Стосовно бороди-справа смаку кожного. Особисто мені дуже подобається,та й Василеві пасує!
Відповісти