«Думаю, що Ігор Лапін буде гідно представляти ваш край», - головний айдарівець України*

«Думаю, що Ігор Лапін буде гідно представляти ваш край», - головний айдарівець України*
Ігор Лапін буде гідно представляти Луцьк, адже пройшов бойовий шлях і готовий щось в Україні змінювати.

Про це йшлося під час прес-конференції з командиром батальйону «Айдар» Сергієм Мельничуком та командиром роти «Захід» батальйону «Айдар», кандидатом у народні депутати України від «Народного Фронту» Ігорем Лапіним у ВолиньМедіа 24 жовтня.

Сергій Мельничук розповів, що приїхав до Луцька, аби підтримати свого побратима, ротного Ігоря Лапіна, з яким вони разом пройшли нелегкі часи.

«Я думаю, що Ігор Лапін буде гідно представляти ваш край. Разом ми багато чого зробимо тому, що ті люди, які стоять пліч-о-пліч разом зустрічають ворога, а не сидять по штабах і вже - кавалери орденів Хмельницького. То не воїни, то писарі. Хай собі бавляться. А ті командири, які пройшли бойовий шлях зараз мають дійти до парламенту і в нашій країні щось змінити. Змінити ту брехливу владу, яка зараз є», - зауважив Мельничук.
Сергій Мельничук
Сергій Мельничук

За його словами, прийшовши до влади, потрібно буде люструвати корумпованих чиновників, які «засиділися» у кріслах.

«Ми повинні прийти, однозначно зробити люстрацію з самого верху і донизу. Ми повинні провести реформи. Для мене найближчою є військова реформа. А надалі взагалі треба зайнятися нашим поколінням, яке підростає, бо ми повинні виховувати патріотів. Зараз країна об’єдналася завдяки цій війні. Особлива дяка нашим волонтерам, які допомагають. Вклонитися їм потрібно», - наголосив Сергій Мельничук.
Ігор Лапін
Ігор Лапін

Крім того, головний айдарівець України зазначив, що дізнався інформацію про те, що Ігоря Рицка (ще один луцький айдарівець з Луцька, який йде до Парламенту) мають нагородити орденом Богдана Хмельницького «За бої за Металіст». Однак, як зазначив Мельничук, участі у тому бою він не брав.

Крім того, Сергій Мельничук наголосив, що є такі люди, які йдуть до Парламенту і їх треба підтримувати, а є такі, яких треба гнати звідти мітлою.

«Коли я після тяжких боїв попав нарешті в генштаб і у мене були документи про нагородження, я побачив, що там написано «Ігор Рицко – за бої за Металіст». Тим же наказом було присвоєно Ігорю Рицку орден Богдана Хмельницького «За бої за Металіст», на якому він і близько не бував. Це людина, яка сиділа у штабі і приїхала до нас у серпні місяці… Він був тільки на одному завданні, і він собі вже навішав купу медалей. Іде зараз службове розслідуванні і по «баті» і по Рицку тому, що він вже майора вручив вже. Поки ми воювали, вони собі начіпляли орденів. Розберемося», - зауважив айдарівець Мельничук.
Айдарівці
Айдарівці


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"щось" робити не треба! Це робили вже на протязі 23 років...
Відповісти
моя думка-це людина яка нас не достойна.я б голими руками його побив би
Відповісти
Його татко - колишній ковельський суддя, в свій час мав дуже промовисту кличку "Долар".
Відповісти
Лапін - аферист, який ні у яке порівняння не йде з Данильчуком. Наш вибір - Павло! А Лапіни та Іванюки у відстій!
Відповісти
Якщо цей "патріот" пролізе в Раду- нам і нашій Державі кінець. Тоді немає ніякого майбутнього. Він може лише відбирати у.о. У батьків за свої рішаловські "адвокатські" послуги і зникати. А батьки свої квартири за це під застави дають. Дитина сидить, батьки на вулиці-Лапін в Раді.
Відповісти
Ой..граждане троли, какие вы скушные. Лапин единственная реальная рейтинговая альтернатива представителям олигархата.
Відповісти
є Ще Данильчук, Пустовіт, Пирожик
Всі троє в рази кращі за брехуна Лапіна, який до речі такий самий мажор як Іванюк
Відповісти
Лапін і є представником олігархату.А комбат Мельник це випадково не той герой скандалів щодо мародерства проти чого різко виступив Рицко?
Відповісти
як за цього шахрая та бандита можна голосувати.. люди схаменіться... це страшний лецимір, який користується формою і військовою риторикою. а деякі хлопці з айдару досі лежать в сирій землі на донбасі, яких тіла навіть не можуть привести додому.
а в ковелі любий житель знає хто це і що це... це корумпований шахрай. відкрийте очі, люди!!!!!!!
Відповісти
Ірина, я вас щиро підтримую. Особисто мали справу з цім покидьком.Сподіваюсь, цей аферист ще буде за гратами-бо там йому місце.
Відповісти
чому не пускаєте коментарі, тим більше якщо це щира правда... тряпкі ви лапіснькі проплачені..
Відповісти
Я не "троль". Я людина, в якої цей покидьок відібрав гроші за свої послуги адвоката(я досьогодні оплачую багатотисячний кредит). Кого ви обираєте: Ігорька євро?
Відповісти
Лапін-це гнида, а "рейтингова альтернатива".Що за маразми,ви, несете?
Відповісти
Лапуля не пропаде. Він же юрист. Коли набридне фоткатись із автоматом, то тато допоможе, по старих зв'язках влаштує лапочку-меншого на хлібне місце в ковельську прокуратуру. Че Гевара, мля.
Відповісти
Він і без татка добре влаштується в місті. Кришу має" foreve"...
Відповісти
Як не стрьомно агітувати за сина головного хабарника Волині, пройдисвіта і просто неадекватного джекічана? та його з батьком на Сибір треба з конфіскацією, а він ще когось люструвати зібрався.. до чого світ котиться! народ, досить голосувати за пройдох! Паша Данильчук хоч був тут з нами, а то вилізло невід з якої дупи, взяло бабло з Івахіва. Як почитав про нього в газеті все правда!!! Ковель дав йому 500 голосів, Луцьк повинен удвічі менше!
Відповісти
Останні новини
«Думаю, що Ігор Лапін буде гідно представляти ваш край», - головний айдарівець України*
24 жовтень, 2014, 16:18