Свободівці оголошують мобілізацію своїх прихильників

Свободівці  оголошують мобілізацію своїх прихильників
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» оголошує загальну мобілізацію своїх прихильників для оскарження результатів виборів щодо цієї політичної сили.

Про це заявив під час мітингу під стінами ЦВК Олег Тягнибок, - повідомляє "Радіо Свобода"

«Олігархи і прихильники Януковича роблять усе, щоб «Свобода» не потрапила до нового Парламенту. Наша фракція за ці два роки виконувала всі домовленості з нашими колишніми партнерами, з якими ми стояли на Майдані. Не критикували їх, бо це би шкодило Україні. Ми б тоді не скинули Януковича. А вони – не виконували. Руками інших сил обливали нас брудом. Але не впадаймо у відчай. Бо ми – перемогли. Хоча б тому, що наша ідеологія, наші гасла, за які раніше могли бити або переслідувати, стали ідеологією більшості політичних сил, які сьогодні пройшли до Парламенту», – сказав Тягнибок.

Інший свободівець, віце-спікер Верховної Ради сьомого скликання Руслан Кошулинський запевнив, що на виборах мали місце певні фальсифікації які, зокрема, занизили відсоток, набраний «Свободою».

«Ми наполягаємо на перевірці підрахунку голосів. Якщо виявиться, що фальсифіковано хоча б по одному голосу на кожній українській дільниці, це означатиме, що об’єднання «Свобода» проходить до парламенту», – заявив Кошулинський "Радіо Свободі".

Об’єднання «Свобода», за попередніми даними ЦВК, набирає 4,71% на парламентських виборах. Для проходження в парламент цій силі наразі бракує менше ніж 0,3%.

Водночас за мажоритарними округами до Верховної Ради проходить сім свободівців. Делегація з представників цієї партії зайшла в ЦВК, і вимагає в керівника цієї комісії Михайла Охендовського перерахувати голоси на всіх дільницях, де можуть бути фальсифікації з метою заниження результату ВО «Свобода».

Нагадаємо, сьогодні, 30 жовтня, у Києві під будівлею Центральної виборчої комісії збираються активісти партії "Свобода", які не згодні з результатами позачергових виборів до Верховної Ради

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я голосував за них
Відповісти
потрохи буде вертатись до поміркованної совєтізації..не може перемогти то зробить путь до європи дуже помаленьким,або й частково потім сам возглавить..вже є таке ..Грузія останніх пару років..толірантність така..або біг на місці до потєрі пульса самозакоханних громадзян
Відповісти
буде відправка прихильників на Марс. Перечекають до кращих часів.
Відповісти
сказала що не хоче бачити Свободу в майбутньому парламенти от и солодкий слухняно виконав а ми ще про якись чесни вибори говоримо чесни були у 2012 коли на кожний дильници стояли видеокамери и будь який бажаючий мав змогу подивитись зображення з них в режими онлайн та на цих виборах их мабуть порахували зайвою перешкодою для "свидомих" и "чесних"
Відповісти
Останні новини
Свободівці оголошують мобілізацію своїх прихильників
30 жовтень, 2014, 16:09