На Луганщині під дулами автоматів мітингують активісти

На Луганщині під дулами автоматів мітингують активісти
У місті Свердловськ на Луганщині незадоволені діями найманців активісти зібралися на мітинг попри спроби бойовиків відлякати їх автоматами.

Про це повідомляє "ТСН".

Спочатку біля місцевого виконкому зібралося близько 500 людей. Люди стурбовані затримкою зарплат та "соціальних виплат", які бойовики обіцяли видавати на псевдовиборах.

Ворота військкомату, який зайняли найманці, люди облили синьою і жовтою фарбою і погрожували бойовикам. Вони, у свою чергу, намагалися розігнати мітинг і почали стріляти з автоматів, пише видання informator.lg.ua з посиланням на очевидців події. Втім, люди не злякалися. Близько 16:00 на мітинг зібралось близько тисячі незадоволених.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, мітинг, ЛНР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В городе Червонопартизанске (Свердловского района) за последнее время от голода умерло 64 человека. Такая информация была обнародована 16 ноября на народном сходе в городе. Известно, что, все умершие были пенсионерами. Самому старшему было 95. Трое были лежачими инвалидами.

Как сообщил корреспонденту informаtor.lg.ua информированный источник, существует негласное распоряжение руководителей города не указывать голод в свидетельствах о смерти.

«Пишут «инфаркт», «сердечная недостаточность» — что угодно, только не голод», — сообщил источник.

Ранее сообщалось о катастрофической ситуации с продовольствием на оккупированных территориях области. В частности, в Ровеньках, Лутугино, Брянке и Свердловске.
http://glavnoe.ua/news/n200344
Відповісти
все життя працювала платила внески в пенсийний фонд Украини а з а писля збройного тперевороту и приходу до влади бандеривцив померла голодною смертю Позор майдаунивським фашистам що нищать свий народ
Відповісти
Ну то їдь туди фурою з харчами до сєпарів, майже до кордону з Росією,- чи доїдеш до другого блокпосту?
Відповісти
Останні новини
На Луганщині під дулами автоматів мітингують активісти
17 листопад, 2014, 17:25