Красуня-зв'язківець з Волині потрапила в ТОП-6 найколоритніших бійців АТО

Красуня-зв'язківець з Волині потрапила в ТОП-6 найколоритніших бійців АТО
Еспресо.TV відібрало шість "найколоритніших" бійців-добровольців, що захищають Україну в зоні АТО.

До рейтингу потрапила і волинянка, яка проходить службу за контрактом в зоні воєнних дій, - повідомляє Еспресо.TV.

22-річна Марійка родом із села Верба Володимир-Волинського району, на Волині. Вона військовослужбовець за контрактом. У зоні АТО перебувала з травня. Юна, красива дівчина. Марійка зізналася, що і страшно було, і важко, але майже всі зв'язківці-дівчата несли службу нарівні з чоловіками.

«Я була на Донеччині, а тепер мій молодший брат туди поїхав. Йому 19 років. Настояв, що теж хоче служити за контрактом. Пішов добровільно. Маму шкода, дуже за нас переживає, ― зітхнула Марійка. «Накази в армії не обговорюють, після відпустки буду готова повернутись у стрій», - запевнила Марійка.

Окрім волинянки-зв'язківця до ТОП-6 також потрапили "Снайпер дід Василь", "Дивак-пацифіст", "Єврей-"бандерівець", "Вчителька - психолог-реанімолог", "Гроза терористів і захисник Маріуполя".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де красуня? Фото в бікіні давайте!
Відповісти
Тобі Вовчику варто дати не фото в бікіні, а безкоштовну путівку у оздоровчий санаторій «Станиця Луганська» … Речей з собою тобі багато брати не потрібно, можеш взагалі обмежитись лише памперсами … Тільки бери максимальний розмір, щоб дуже вже часто не міняти та не витрачати на це зайвий час … Адже там тебе очікуватиме незабутня оздоровчо-психологічна програма, яка затьмарить у твоїй уяві навіть самі круті фото чи то в міні чи то в бікіні і надзвичайно скоро повністю очистить твій нездоровий організм від усіх зайвих шлаків та непотрібних речовин …!!! У тебе дух перехоплюватиме від швидкості твого оздоровлення …!!! Аби у тебе взагалі духу до закінчення лікувальних процедур вистачило …
Відповісти
Останні новини
Красуня-зв'язківець з Волині потрапила в ТОП-6 найколоритніших бійців АТО
27 листопад, 2014, 21:36