В Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині - новий голова

В Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині - новий голова
Асоціацію фермерів і приватних землевласників Волині очолив свободівець Микола Собуцький.

Таке рішення прийняли 21 грудня під час проведення XXІV звітно-виборчої конференції Асоціації.

Попередній голова асоціації, фермер із Ковельщини Віктор Лук’янчук, відзвітувавшись, фактично склав із себе повноваження, заявивши, що не балотуватиметься на наступний термін. Рада асоціації рекомендувала конференції обрати новим головою асоціації Миколу Собуцького, котрий уже очолював її у двох попередніх каденціях.

Кандидатуру Миколи Собуцького підтримали і присутні на конференції перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик та перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації, свободівець Сергій Кудрявцев.

У своїх виступах вони відзначили активну роль асоціації в утвердженні серед волинян психології господаря на своїй землі, подякували фермерам та приватним землевласникам за участь у Революції гідності, підтримку ідеалів Майдану, повсякденну допомогу українській армії.

Собуцький окреслив завдання, які першочергово стоять перед асоціацією. Серед них – об'єднання сільгоспвиробників у профільні групи (овочівники, грибники, молочники тощо), створення збутово-переробних кооперативів задля формування партій однотипного товару, професійного менеджменту та європейського ринку, створення на Волині гуртового ринку – як складової програми розбудови ринкової інфраструктури області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Собуцький
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Худий, як з хреста знятий. Багато працює. А люди в селі кажуть, що в цього фермера пять років тому останнє порося здохло. То де правда?
Відповісти
Останні новини
В Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині - новий голова
22 грудень, 2014, 09:39