Лучанам, які живуть на 33-у та 40-у, «повезло» із опаленням, - Романюк

Лучанам, які живуть на 33-у та 40-у, «повезло» із опаленням, - Романюк
В рамках Проекту модернізації системи централізованого теплопостачання в Луцьку за кошти Європейськго банку реконструкції та розвитку в будинках на 33-у та 40-у кварталах планують встановити індивідуальні теплові пункти.

Про це розповів у п’ятницю, 30 січня, міський голова Микола Романюк.

Встановлення таких пунктів означає, що жителі цих квартир зможуть регулювати температуру у квартирах і «не відкривати форточки», коли батареї надто гарячі.

Нагадаємо, сума кредиту ЄБРР становитиме 10 мільйонів євро, а 4 мільйони євро – грантові кошти. Термін кредитування становить 13 років. При цьому три роки – це пільговий період, коли підприємство «Луцьктепло» виплачуватиме лише відсотки за користування кредитом без погашення суми самого кредиту.

Залучені кошти планують використати для підвищення енергоефективності, зниження витрат електроенергії, споживання газу та електроенергії, а також для підвищення якості послуг теплопостачання для 55 тисяч квартир Луцька, в яких проживають 150 тисяч жителів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто буде виплачувати кредит?
Відповісти
а коли ми ці кредити віддавали????? Не хвилюйтеся, усе буде "добре" як завжди!
Відповісти
Зрозуміло, що кредит і зрозуміло, що ми і будемо його виплачувати. Так, за модернізацію треба платити. А ви досі живете в химерному безплатному світі?
Відповісти
чому спочатку л1чильник по програм1 був 60 тис грн а став майже 100 тис грн -хто на тому наживаеться -куди й кому йде р1зниця= збирали з квартири по 200 грн на кравчука 1 вс1м хватило а на молод1 здали жильц1 по 300 з квартири а тепер вимагають ще по 150 -чи не маф1я


Відповісти
Останні новини
Лучанам, які живуть на 33-у та 40-у, «повезло» із опаленням, - Романюк
30 січень, 2015, 12:31