Луцькі прикордонники вирушили на Схід. ФОТО

Луцькі прикордонники вирушили на Схід. ФОТО
На плацу Луцького прикордонного загону відбулися урочисті з нагоди відправки персоналу оперативно-бойової прикордонної комендатури для виконання завдань із захисту східного кордону України.

В урочистому мітингу взяли участь Луцький міський голова Микола Романюк, радник голови Волинської обласної державної адміністрації Борис Кондратюк, ветеран прикордонної служби, генерал-лейтенант Аркадій Яворський, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Начальник Луцького прикордонного загону Олександр Мейко висловив впевненість, що прикордонники якісно, з честю виконають свій військовий обов’язок і усі здоровими повернуться додому.

“Від себе особисто, від Луцької міської ради, територіальної громади бажаю вам щасливої дороги, успішного виконання поставлених завдань. А головне, щоб ви усі живі і здорові повернулися додому. Хай вас береже Бог! Слава Україні!”, - сказав міський голова.

Аркадій Яворський у своєму виступі акцентував на тому, що це вже не перший підрозділ Луцького прикордонного загону бере участь у бойових діях на Сході України. Вони чесно, самовіддано виконували свій військовий обов’язок у зоні АТО, за що отримали нагороди. Від громади міста і прикордонного загону він вручив прапор і висловив віру, що він буде оберегом для військовослужбовців, додаватиме сили, віри, мужності при виконанні поставлених завдань.

Благословили військовослужбовців у дорогу священнослужителі УПЦ КП.

Майор Володимир Назарчук обіцяв зберегти особовий склад, виконати поставлені завдання, здолати ворога і з миром повернутися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.