На Волині успішно продають землю «з молотка»

На Волині успішно продають землю  «з молотка»
У січні із земель комунальної власності у місті Нововолинську було продано 1 земельну ділянку несільськогосподарського призначення загальною площею 0,37 гектара, вартістю 277 тисяч гривень.

Стартова ціна становила 263,9 тисячі гривень. Відтак, в ході конкурентних торгів ціна наділу зросла на понад 13 тисячі гривень, - повідомляє прес-служба ГУ Держземагентства у Волинській області.

Окрім того, на 4 березня Головне управління Держземагентства у Волинській області організовує торги з продажу права оренди на 5 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності площею 109,89 гектара. А саме: у Іваничівському районі - 2, 1 в Луцькому та 1 Рожищенському та Турійському районах. Стартовий розмір річної орендної плати - 3% від нормативної грошової оцінки. Строк оренди – 14 років. Виконавцем земельних торгів визначено приватне підприємство «Фірма «СОМГІЗ».

На 13 березня оголошено проведення торгів з продажу прав оренди на 8 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності площею 146,58 гектара у Турійському районі. Стартовий розмір річної орендної плати - 3% від нормативної грошової оцінки. Строк оренди – 14 років.

Виконавцем земельних торгів визначено Волинську регіональну філію ДП «Центр державного земельного кадастру».

Крім того, протягом березня відбудеться низка земельних аукціонів з продажу земельних ділянок та прав оренди на них, які проведуть органи місцевої влади.

Зокрема, у Ковель аукціон запланований на 5 березня (виставляється 4 лоти), Рожищенському на 6 березня - 7 лотів та Турійському районах на 10 березня - 3 лоти, місті Володимир-Волинський на 16 березня - 2 лоти.

Оголошення про проведення цих аукціонів розміщено на сайті Держземагентства України у розділі «Земельні торги».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.