Луцькому військовому госпіталю передали ліки з Німеччини. ФОТО

Луцькому військовому госпіталю передали ліки з Німеччини. ФОТО
Для потреб Луцького гарнізонного військового госпіталю передали ліки та медичні препарати на загальну суму понад 130 тисяч гривень.

Благодійну допомогу медичному закладу передали настоятель та прихожани Української Греко-Католицької Церкви св. Володимира з міста Ганновер та громада українців Нижньої Саксонії, - повідомляє прес-служба Благодійного фонду «Волинь-2014».

«Вчора ми отримали з Ганновера десять тонн гуманітарної допомоги і вже сьогодні передаємо частину медобладнання Луцькому військовому госпіталю. Українці в Ганновері проводили благодійний концерт, зібрали кошти та закупили усе необхідне медичне обладнання та медикаменти, яке попередньо узгодили з керівництвом Луцького медзакладу. Здебільшого це: кровоспинні препарати, милиці, дороговартісні антибіотики та медичне устаткування», - зауважив виконавчий директор Фонду Володимир Кривович.

Головний лікар Луцького гарнізонного військового госпіталю Олександр Хоменко подякував благодійникам за надану допомогу та зазначив, що всі ліки та препарати будуть хорошою добавкою для того, що медустанова зараз має.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.