На «Кубку Любарта» у Луцьку «їли» снігурів. ФОТО. ВІДЕО

На «Кубку Любарта» у Луцьку «їли» снігурів. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку провели турнір КВН «Кубок Любарта 2015».

Турнір відбувся 13 лютого у Палаці учнівської молоді. Позмагатися приїхало чотири команди із Чернівців, Хмельницького, Кам’янець-Подільського та зі Львова.

Судили гумористів: Андрій Собуцький (редактор спортивного видання «ВолиньSport»), Олена Довгалюк (капітан команди «Акуна Матата»), Михайло Гарщаль (заступник головного редактора газети «Відомості.UA»), Андрій Тимчук (лідер гурту «ФлайzZzа») та Сергій Гамалійчук(керівник фірми «Гама техніка»).

Бали підраховував член правління МГО "Волинська асоціація КВН", керівник "Студентської ліги Луцька" Станіслав Ольшевський.

Першими на конкурсі «Візитка» виступали дебютанти «Наш формат». Команда вирішила, що зал «треба брати силою».

Жартували про зомбі, які міняють валюту, показали нічний клуб без жодної дівчини. Ще «Наш формат» уявляв собі Джека, у якого півтора року не було сексу на «Титаніку». На завершення команда побажала глядачам любити Україну. За «Візитку» отримали 4,6 бала.

Наступними на сцену вийшли давно відомі Луцьку «Отдихаем вместе». Хлопці вже тричі погрожували, що приїздять до Луцьку востаннє. Гумористи показали випускників за годину до першого сексуального досвіду. Продемонстрували майстер-клас з відкривання пива та запитали глядачів: «А чого ви навчились за 5 років в університеті?». Команда жартувала над буденними ситуаціями, наприклад, про хлопця, який одягнув на перше побачення шкарпетку із діркою. Журі оцінило виступ у 4,4 бала.

Наступними у конкурсі виступили «Wiesbaden». Хлопці попросили підняти руку тих, хто хоч раз в житті кусав батарейки, щоб вони довше працювали, та тих, хто в школі сміявся із слова тричлен та від нудьги читав склад освіжувача повітря в туалеті. Гумористи зауважили, що зараз багато людей кидає пити, а вони – продовжують. Показали, як закохана пара лишилась одна в квартирі на 14 лютого, та чернівецьку бабу на весіллі. Команда уявила москаля у Львові, який бажав «Славу салу й смерть пирогам».

Хлопці жартували на актуальні теми. Вони показали, як весь зал хотів, щоб на прем’єрі фільму «50 відтінків сірого» замість головної героїні били Путіна. За конкурс отримали 5 балів рівно.

Завершувала конкурс «Перша сільська збірна». Єдиний учасник команди Тарас Стадницький вирішив, що глядачів потрібно дивувати і зізнався, що хотів вийти без трусів.

«Але з нашою ситуацією в країні скоро всі будуть ходити без трусів», - наголосив Стадницький.

Перша сільська збірна зауважила, що її спонсором є віскі «Святий Петро», яке відкриє всім ворота до Раю. Гуморист заспівав пісню про долар та привів із собою брата Василя.

«Після того, як Василь посповідається, священик теж змушений іти до сповіді», - наголосив Стадницький.

Василь готувався до перемоги і на сцені навіть «їв» снігурів.
Журі оцінило команду твердою п’ятіркою.

На «Розминці» команди жартували про подарунки на День закоханих та п’ятницю, 13. За що «Перша сільська збірна» отримала 5,8 бала, «Wiesbaden» - 4,4, «Наш формат» - 5,2 та «Отдихаем вместе» - 4,2 бали.

Далі капітани команд зіграли в «Біатлон». Першими вибули «Отдихаем вместе» з активом 0,4 бала, далі - «Наш формат» з 0,6 бали, наступними вилетіли «Wiesbaden». Бал отримала «Перша сільська збірна».

Конкурс «Музичного домашнього завдання» розпочали «Отдихаем вместе». Хлопці святкували зустріч випускників у лісі, за що отримали 4,6 бала. «Wiesbaden» уявили собі, що в ПУМі відкрилась радіостанція «Максим», за яку судді поставили тверду п’ятірку. «Перша сільська збірна» вийшла на сцену не в буденному одязі, а «в тому, що в церкву ходить», журі оцінило зміну іміджу п’ятіркою. «Наш формат» приурочив свій музичний виступ до Дня закоханих, за що й отримав 4,8 бала.

За підсумками гри бронзу завоювали хлопці із Хмельницького «Отдихаем вместе». Срібло розділи дві команди «Wiesbaden» та «Наш формат». Кубок Любарта повіз із собою Тарас із «Першої сільської збірної».





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.