У військкоматі кажуть, що волинська молодь - не надто патріотична

У військкоматі кажуть, що волинська молодь - не надто патріотична
На Волині відчувається недостатній рівень патріотичного виховання молодих людей, тому вони «косять» від армії.

Про це заявив під час оперативної наради у понеділок, 23 лютого, тимчасовий виконувач обов’язків військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик.

За його словами, волиняни 60-70-х років народження охочіше ідуть у військкомати як добровольці, а також частіше приходять на медогляди після вручення повісток, натомість серед молоді 80-90-х років народження відсоток сумлінних менший.

Також Кулик зауважив, що лише близько 55% осіб, які отримали повістки і пройшли медогляди, можуть служити за станом здоров’я.

Через ці та інші причини на Волині мобілізаційний план за перший етапом 4 хвилі виконали на 78%.

Натомість голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що повністю план виконали саме в тих районах Волині, де призначений голова РДА та керівник військкомату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зайдіть на http://www.board.lutsk.ua - там патріотів неміряно, можна теплими прямо звідти забирати.
Відповісти
Народжені у 80-90-их роках, зростали та виховувались в незалежній Україні. В країні де авторитет військових принизили нище плінтусу, а армію розікрали... Тепер пожинаємо плоди! А ще вони кажуть, що не виконали план по мобілізації. Хай забезпечать тих, що вже служать... ми ж бачимо, як забезпечені підрозділи 14-ої бригади, а їм вже за кілька днів на схід!
Відповісти
ганьба волиньпост!!!
Відповісти
Чому молоді люди мають гинути за гріхи наших депутатів, чиновників??? У того хлопця немає нічого - ні власного житла, автомобіля, бізнесу, сім"ї і взагалі перспектив!!! Йому нема що захищати!!! І молодь це розуміє!!! Від армії косили задовго до війни-це був не тонкий натяк, а пряма, жорстка і серйозна заява про те, що потрібно робити професійну(контрактну) армію. Але наші депутати і чиновники цього чомусь не розуміли. Ім легше красти гроші і відправляти хлопців і чоловіків на м"ясорубку. Ставляться до людей як до бидла, до гарматного м"яса!!! Толку з того хлопця, який не хоче бути солдатом??? Кожен має займатись своєю справою!!! Справою, яку любиш і якій будеш відданий!!! Справою, якою будеш займатись цілодобово!!!
Відповісти
Останні новини
У військкоматі кажуть, що волинська молодь - не надто патріотична
23 лютий, 2015, 09:50