П'яний екс-начальник ДАІ Волині спричинив аварію у Львові. ВІДЕО

П'яний екс-начальник ДАІ Волині спричинив аварію у Львові. ВІДЕО
У Львові екс-начальник ДАІ Волинської області Володимир Гайовий зіткнувся з двома автівками.

На Володимира Гайового складено протокол про адміністративне правопорушення за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомила речник міського управління ДАІ Львова Людмила Ліб, - пише Погляд.

«Вчора о 19:32 у Львові на вулиці Торф’яній, 12 водій 1957 року народження, мешканець Львова, керуючи автомобілем Toyota Camry здійснив зіткнення з автомобілем Citroën Berlingo під керуванням водія 1979 року народження, після чого зіткнувся з автомобілем Chery Kimo під керуванням водія 1968 року народження. Внаслідок зіткнення водій автомобіля Citroën Berlingo отримав тілесні ушкодження. На місце виїжджав слідчий, оскільки йдеться про тілесні ушкодження. На водія Toyota складено протокол про адміністративне правопорушення, а саме: за керування у стані алкогольного сп’яніння», – розповіла Людмила Ліб.

За її словами, Володимир Гайовий у протоколі фігурує як пенсіонер.

«Щодо ситуації з алкотестером, то можу лише сказати, що якщо стається ДТП, в якому є постраждалі, то цих водіїв доставляють на медосвідчення на Наукову. Інспектори не можуть втручатися у дії медиків. У нас є висновок лікарів, що водій перебував в стані алкогольного сп’яніння», - додала Людмила Ліб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://m.youtube.com/watch?v=0yuLazro82M Це нормальна поведінка
Відповісти
Він був дуже добрим і справедливим начальником , його підставили... (
Відповісти
Таких дтп в Україні кожен день сотні і це є хоч сумна, але статистика. Про це пишуть,читають і забувають. А коли читають і бачать знайоме прізвище,тут уже кожен відразу одаває мантію судді, бере відро з лайном в руки і не добираючи епітетів починає поливати ним на право і наліво.І всі такі криштально чисті. Всі ми не без гріха і мають захованого скелета у шафі. Ніхто не скаже, хвалла що Бог відвів людину від більшого нещастя, що постраждало тільки залізо, що це може йому попередження про якийсь невірний поступок. Ні всі відразу, в тюрму його, на шибенницю і т.д і т.п. В світі і так багато лиха. Тож направте свої сили щоб робити світ кращим і не судіть інших. І може колись і вам у скрутній хвилині прийдуть на допомогу незнайомі люди, незалежно від вашого статусу, а просто з людської доброти.
Відповісти
Останні новини
П'яний екс-начальник ДАІ Волині спричинив аварію у Львові. ВІДЕО
16 березень, 2015, 14:11