Демобілізований волинянин віддав волонтерам своє військове спорядження. ФОТО

Демобілізований волинянин віддав волонтерам своє військове спорядження. ФОТО
Демобілізований снайпер 51-ї (14-ї) бригади Максим Михайлюк передав усе своє військове майно волонтерам.

Боєць віддав кікімору, рюкзак, шолом і приціл, - пише на своїй сторінці у Facebook активіст Костянтин Зінкевич.

Щось з речей купували волинські волонтери, дещо - сам Максим, а хто привіз на передову приціл - боєць навіть не знає. За словами Зінкевича, приціл - річ дороговартісна.

"Дякуємо, Максе, що для тебе зберегти життя побратимів є важливішим, аніж заробити ...дцять тисяч гривень на продажу нібито свого майна. Ти знаєш, як це - втрачати своїх товаришів", - написав активіст.

Відтак, кікімора, шолом та рюкзак дістався Олександру з Одеси, який теж із роти снайперів 14 бригади. А приціл волонтери передали снайперу із розвідроти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яким чином у демобілізованого бійця залишився при собі приціл і шолом. Все це майно мало б бути передано для подальшого використання за призначенням в тій військовій частині, де він перебував. З таким підходом жодним матеріальних засобів і зусиль навіть тисяч волонтерів не вистачить.
Відповісти
а ви не думали, що це може бути його? багато добровольців за власні кошти купляли ті самі приціли, шоломи, броникі!
Відповісти
Мені його не видавала Військова частина ,ні Волонтери !!! Це мені найшли друзі та купили.. Так що це є особисте майно! Як я захотів ,так і ним розпорядився! ЩЕ є питання до мене?
Відповісти
Дякую, Максиме.Хай тобі щастить в житєвій дорозі.
Відповісти
Молодець!!! Це приклад для всіх!!!
Відповісти
Зінкевич за скільки вже будеш продавати ківлар з прицілом?Продажний "волонтер"
Відповісти
згідний з вами і на що прокуратура дивиться
Відповісти
шкода максима не тим людям довірив своє обладнання
Відповісти
Ну добре Лена, а кому треба було довірити? А віддав це обладнання людям які рік назад мені допомагали, і я відчував їхню допомогу..
Відповісти
Правду кажите за Зінкевича йому тільки гроші головне а на знімку ще один одіозний Володимир-Волинський "волонтер" Борисевич Вадім який державі заборгував 5 млн.гривень який знього волонтер хай віддасть награбоване допоможе державі ато тільки піаряться
Відповісти
БОРУСЕВИЧ ВАДИМ зявіться у військомат для отримання повістки на проходження медичного огляду. Вас вже два тижні не можуть розшукати. Не можна прикриватися волонтерством і уникати мобілізації. Достатньо вже Зінкевич з Панасюком, "офіцери" бігають до всіх кого можна щоб не йти в армію- "великі волонтери".
Відповісти
Як вам не стидно таке писати? ви вже сво..ти втратили всю совість яка була у вас! Понятно що влада пише гадості, но тут є і люди з опозиції! Чим вам Зінкевич не вгодив? Маєте докази його причетності до кримінальних оборудок - то йдіть у міліцію, а не тут смердите. Вже на форумі засмерділи і тут. Хєрої великі під ніками писати? А ти один з другим напиши у Фейсбуці це, особисто тим людям, яких обсираєте.Що слабо? А ще в друзях у нього є...блювотиння ви, а не люди! А на рахунок мобілізації то почитайте списки, які видав військомат де чорно по білому написані ті, хто відмовився йти до армії. Якраз там є і Сорока-депутат і головний люстратор Грек. http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=5061#p5061
Відповісти
А чого б ті списки не надрукували газети щоб всі люди бачили своїх героїв! А то ходять і корчать з себе патротів.
Відповісти
Позор володимиру з такими "волонтерами" вони нам колись бронікі підсунули з пластмасовими пластинами.На війну падлюк
Відповісти
Похвально, велика подяка Кості Зінкевичу за хорошу організацію самого процесу допомоги, велика подяка і снайперу Максу Михайлюку. хай береже Вас хлопці Господь !!!
Відповісти
Знаєте....клавішні воїни....ідіть лісом!
Головне що він не захомячив це все добро! А зробив гарний жест!
Краще б пожаліли юнака що рік життя його молодого забрала кацапня....
Головне що не скалічений і ЖИВИЙ!!!!!
Макс ти вартий дуже гарної долі. Бог тебе благословить і все в тебе буде гарно! Горжусь що знаю ТАКИХ СПРАВЖНІХ ЧОЛОВІКІВ!!!!!!!
Відповісти
Максиме, не реагуй на провокативні дописи -будь розважливим).Ти молодець-нехай твоє життя складеться якнайкраще.Добре кидати "мислі по дрєву", притиснувши п"яту точку до м"якого кріселка...
Відповісти
Тримайся, Максиме, ти - герой! Ми тобою пишаємося. І якщо ти завалив пару десятків ватників - честь тобі і шана! Слава Герою!
Відповісти
МАКСИМ ТИ МОЛОДЕЦЬ!!!!!
АЛЕ ЗІНКЕВИЧИ, АКТИВІСТИ ХВАТИТЬ ПІАРИТИСЯ НА ВОЛОНТЕРСТВІ. ВЖЕ БАГАТО РОЗУМІЮТЬ,ХТО БЛИЩЕ ВАС ЗНАЄ, ЩО РОБИТЕ ЦЕ ВСЕ ВИ ТІЛЬКИ ДЛЯ ТОГО ЩОБ ПРОЙТИ В ДЕПУТАТИ, А МОЖЛИВО В МЕРИ. НУ І ЗВИЧАЙНО ВИ БОЇТЕСЯ МОБІЛІЗАЦІЇ БІЛЬШЕ ВСЬОГО НА СВІТІ. ЧИ МОЖЕ ХТОСЬ З ВАШОЇ ТАК ЗВАНОЇ КОМАНДИ МОБІЛІЗОВАНИЙ?
Відповісти
Ну годі вже. "Шістки" до буди!
Відповісти
Щиро вдячна Лорен і Марі та іншим за справжні слова...можливо ми живем і "бідно", але негідно жити не можемо...і Слава Україні і її народові!!!
Відповісти
молодець
Відповісти
Останні новини
Демобілізований волинянин віддав волонтерам своє військове спорядження. ФОТО
03 квітень, 2015, 09:09