У Луцьку відбувся флешмоб з нагоди Всесвітнього дня здоров’я

У Луцьку відбувся флешмоб з нагоди Всесвітнього дня здоров’я
7 квітня в торговельно-розважальному центрі «ПОРТ СІTY» на багатофункціональній арені «Generator» відбувся ІІ фестиваль «Рух заради гармонії» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Метою заходу було залучення населення області до рухової активності, систематичних занять фізичною культурою та пропаганда здорового способу життя. Про це повідомив Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На урочистому відкритті всіх присутніх привітали заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин та координатор Фонду волонтерів України Хрячкова Ірина.

Організаторами дійства виступили: Волинський обласний та Луцький міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Комітет з фізичної культури та спорту Луцької міської ради, управління освіти Луцької міської ради, Фонд волонтерів України спільно з управлінням у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації.

Спортсмени й артисти своїми виступами продемонстрували майстерність і талант у танцях, бойових видах спорту, художній гімнастиці, фітнесі, акробатиці, футболі, боксі та різних видах боротьби.

На арені виступали танцювальні колективи «Радість», «Колорит», колектив фітнес – центру «FIT CURVES», вихованці школи ДЮФШ «Волинь», школи Козацького гарту, дитячих юнацьких спортивних шкіл «Спартак», «Динамо», «Україна», відділення боксу ДЮСШ №2 Луцької міської ради, баскетбольного клубу «Волиньбаскет», хореографічного клубу «Первоцвіт», спортсменки відділення акробатики ОДЮСШ, обласної ДЮСШ з видів боротьби та спортивних груп Луцького міського центру ФЗН «Спорт для всіх».

Після святкової програми було проведено флешмоб «Живи та рухайся» серед учнів луцьких загальноосвітніх шкіл, учасників фестивалю, а також усіх охочих. Під час руханки в рамках Всеукраїнської акції «Пліч-о-пліч» організаторами заходу було зроблено фото з написом «Луцьк» у знак злагодженості дій та єднання усієї родини «Спорт для всіх». Флешмоб відбувався під керівництвом вчителя Луцької гімназії №18 Людмили Кочубей.

На святі здоров’я й спорту були присутні волинські олімпійці – ЗМСУ з важкої атлетики Надія Миронюк, МСУМК з легкої атлетики Надія Боровська, МСУМК з велоспорту Олена Цьось та МСУМК з важкої атлетики Микола Гордійчук, з якими фотографувалися всі охочі лучани. А на завершення заходу відбувся розіграш призів від спонсорів та організаторів заходу. Загалом у заході взяв участь 651 учасник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбувся флешмоб з нагоди Всесвітнього дня здоров’я
08 квітень, 2015, 14:23