Терористи знову порушили домовленості щодо припинення вогню

Терористи знову порушили домовленості щодо припинення вогню
Бойовики більше 20 разів обстрілювали сили АТО в суботу ввечері.

З 18 години суботи і до опівночі 18 квітня російсько-терористичні війська 21 раз порушили режим припинення вогню в Донбасі, повідомляє "Дзеркало тижня" посилаючись на прес-центр АТО.

"В порушення мінських домовленостей, злочинці 7 разів відкривали вогонь з мінометів калібру 120 міліметрів, 1 раз - з артилерії калібру 122 міліметри. Також бандформування, після деякої перерви, знову вдалися до обстрілу наших позицій з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук в неділю вранці.

Так, в районі Пісок бойовики тричі відкривали вогонь у бік українського опорного пункту з 120-міліметрових мінометів, а також - з танка і кулеметів. В районі Авдіївки російсько-терористичні війська обстрілювали сили АТО з автоматичних гранатометів, снайперського і стрілецької зброї, бойової машини піхоти, мінометів калібру 120 міліметрів і артилерії калібру 122 міліметри.

"Крім того, з 18:10 до 18:33 злочинці випустили в бік наших позицій 14 снарядів з РСЗВ БМ-21 "Град", - нагадали в прес-центрі АТО. Раніше повідомлялося, що з боку станції Ясинувата бойовики здійснили по наших позиціях два залпи по 7 ракет кожен. Також противник вів мінометний вогонь по позиціях військових в районі населених пунктів Дослідне, Талаківка, Майорськ і Широкіно.

На Луганщині у зазначений період обстрілу не зафіксовано.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай терористи скорiше повертаються додому, в Луцьк, Тернопiь та Львiв. Боронити свос майно. Рестiтуцiя починасться. Поляки лемберт по ТВ показують як свос мiсто
Відповісти
Останні новини
Терористи знову порушили домовленості щодо припинення вогню
19 квітень, 2015, 10:50