Мобілізаційні плани на Волині: до війська призвуть ще майже 800 волинян

Мобілізаційні плани на Волині: до війська призвуть ще майже 800 волинян
У ході п’ятої черги мобілізації на Волині планується призвати 761 волинянина. З них 67 офіцерів.

Про це стало відомо сьогодні, 25 квітня, під час брифінгу за участю радника голови облдержадміністрації Бориса Кондратюка та т.в.о. військового комісара обласного військового комісаріату Романа Кулика щодо 5-ої черги мобілізації.

На сьогоднішній день завершена четверта хвиля мобілізації, впродовж якої область виконала своє завдання більш ніж на 80% по військовозобов’язаних і більш як на 90% - по офіцерах запасу, на 60% - по техніці національного відновлення.

«Враховуючи помилки попередніх трьох черг наступна четверта черга була відмінною від попередніх. Розпочиналася вона з проведення медичних оглядів, оповіщення збору і проведення медичних оглядів», - розповів Роман Кулик

На часі - проведення 5 хвилі мобілізації, яка розпочалася 20 квітня та триватиме 60 діб. У першу чергу до війська призиватимуть артилеристів, кулеметників, гранатометників, танкістів, розвідників, механіків, водіїв бмп.

«Проведення п’ятої хвилі — завдання особливо важливе, бо нам необхідно забезпечити територіальну цілісність держави. Нам суттєво необхідно покращити нашу обороноспроможність», - акцентував Кондратюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пята Черга 125 хвилі.... Ідіотизм...
Відповісти
Ідіоти , рік тому ви обрали Пороха за обіцянку закінчити АТО за кілька днів.Пам'ятаєте? То якого ж хера зараз ниєте? Впєрьод, на мобілізацію!
Відповісти