На Волині у пасажира авто знайшли макову соломку. ФОТО

На Волині у пасажира авто знайшли макову соломку. ФОТО
Правоохоронці зупинили автомобіль, водій якого рухався із порушенням Правил дорожнього руху. У цей момент пасажир кинувся втікати. Згодом у пакеті, який він викинув, інспектори виявили 300 грамів наркотичної сировини.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Під час патрулювання Ковеля у поле зору спільного наряду Державтоінспекції та оперативних працівників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків потрапив автомобіль, який їхав із порушенням Правил дорожнього руху.

Після зупинки транспортного засобу для складання адміністративного протоколу пасажир вийшов із машини і почав тікати. Дорогою чоловік викинув пакет, у якому, як з’ясувалося згодом, було два пакунки з подрібненою речовиною рослинного походження, ззовні схожої на макову соломку. Знахідку вилучили та направили для проведення експертизи.

Правоохоронці встановили: 44-річний ковельчанин уже притягувався до відповідальності за скоєння злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. До слова, відносно чоловіка до суду направлено кримінальне провадження за ст. 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За зберігання наркотиків йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Окрім цього, на водія за порушення Правил дорожнього руху складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.