Волинські депутати привезли на передову допомогу для бійців та дітей-інвалідів. ВІДЕО

Волинські депутати привезли на передову допомогу для бійців та дітей-інвалідів. ВІДЕО
Важко собі уявити проблеми жителів зони АТО та українських військовослужбовців на передовій. Чималу роль у їх вирішенні відіграють волонтери. Від початку бойових дій саме волонтери підтримали українську армію та допомогли, як могли, усім необхідним.

Разом із волонтерами та народними депутатами групи "Воля народу" журналісти каналу ICTV побували на Луганщині, у спецшколі для дітей-інвалідів та у військовій частині поблизу Сєвєродонецька.

Депутати Ігор Єремеєв, Ярослав Москаленко та Сергій Мартиняк привезли сюди ліки для малюків та необхідне оснащення для бійців.

У Кремінській спеціальній школі-інтернаті завжди раді допомозі небайдужих людей. Цього разу народні обранці депутатської групи "Воля народу" привезли необхідні ліки та іграшки.

Допомогу привезли і у військову частину, яка базується біля Сєвєродонецька. Армійцям передали вкрай необхідні тепловізори, біноклі, оптику для снайперських гвинтівок та півсотні комплектів форми.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ми на рідній землі, тож переможемо! - репортаж із зони АТО


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чий Волинь Пост?
Анатолій Ви тут?
Відповісти
Брателло мій служить в тій частині. Форму привезли розміром на Кінг-Конга, якість хлопці сказали як для показухи. Кому дістались тепловізорИ - ХЗ... у хлопців під 31 блокпостом галімий бінокль і ... ліхтарики.
Відповісти
підтримую вас на 100%, все привезли а потім їхні ж охоронники напротязі півгодини все зібрали і погрузили в той же транспорт який все привіз і поїхали....але куди?????
Відповісти
Останні новини
Волинські депутати привезли на передову допомогу для бійців та дітей-інвалідів. ВІДЕО
30 червень, 2015, 14:13