У Луцьку збільшилася кількість туристів

У Луцьку збільшилася кількість туристів
Цього року помітно тенденцію до збільшення кількості туристів у Луцьку.

Про це в коментарі виданню «Вголос» повідомив начальник відділу промоції міста управління туризму та промоції Луцької міської ради Богдан Каліш.

Станом на кінець серпня цього року вдалося зібрати вже понад 78 тисяч гривень туристичного збору з 85 тисяч запланованих за рік. Минулого року обсяг туристичного збору становив 68 тисяч гривень.

«Ми констатуємо зростання кількості закордонних туристів. Розширюється географія туризму. Цього року Луцьк уже відвідали туристи з Німеччини, Австралії, країн Західної Європи, а також з Китаю. Багато туристів приїжджає з Києва. Зростає і кількість відвідувачів Луцького замку. У нас ще немає повних даних, але приблизно їхня кількість уже досягає 80 тисяч у цьому році. Тоді як торік замок відвідало близько 72 тисяч людей», – повідомив Богдан Каліш.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це щиро на соловїній?
Відповісти
турзбір це те що платять готелі за гостей без відряджень. Це спортсмени та люди в приватних справах(лікування наппр) Серед них туристів-кіт наплакав.Що показува?ти ті ж 2 об"єкти-замок і музей ікони.У Вінницю ідуть на фонтан у Рівне на звіринець а хто інвестував у Луцькі туроб"єкти крім Л юбарта і Голованя,готелів набудували і стиять пусті
Відповісти
Останні новини
У Луцьку трапилася нічна ДТП
02 вересень, 2015, 09:00
У Луцьку збільшилася кількість туристів
02 вересень, 2015, 08:44