Затвердили перспективний план формування територій громад на Волині

Затвердили перспективний план формування територій громад на Волині
23 вересня Кабінет Міністрів України своїми розпорядженнями затвердив перспективні плани формування територій громад Волинської, Полтавської та Харківської областей.

Відповідні проекти розпоряджень Уряду розроблено Мінрегіоном згідно з вимогами Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Методики формування спроможних територіальних громад та ґрунтуються на рішеннях відповідних обласних рад, інформує сайт Децентралізація влади.

Згідно з розпорядженнями, у Волинській області буде створено 52 спроможні (об’єднані) територіальні громади, у Полтавській – 36, у Харківській – 53 об’єднані громади.

Кількість об’єднаних громад у цих областях ще неостаточна. У зв’язку з випадками недотримання вимог діючої Методики під час розроблення перспективних планів, Волинській, Полтавській та Харківській обласним державним адміністраціям запропоновано завершити роботу щодо підготовки пропозицій про внесення змін до перспективних планів формування територій громад областей та винести їх на розгляд Кабінету Міністрів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
забагато громад у Волинській області - ви, що здуріли, на 1млн людей - 52 громади, і в Харківській області - 53...хоча, якщо місцеві громади готові не отримувати ні копійки з бюджету - це їх право, але і їх обов"язок..і не говоріть, що вам не казали..вимагайте податок на нерухомість, шановні сільскькі голови, у своїх мешканців, більше вам ніхто не вмдасть, а потім ви самі попросите вас об"єднати)) От тупі сільскі голови)))
Відповісти
Головне що село Лісове з залишилося лИНДЮКУ
Відповісти
Останні новини
Затвердили перспективний план формування територій громад на Волині
23 вересень, 2015, 19:47