Бондар розчарувався в політиці?

Бондар розчарувався в політиці?
Колишній керівник волинського осередку партії Єдиний Центр Володимир Бондар склав свої повноваження через те, що вже більше місяця працює у Києві у ДП «Теплий дім», відтак йому важко дистанційно очолювати партію.

Про це Бондар повідомив 26 грудня.

Нагадаємо, 24 грудня стало відомо, що Володимир Бондар написав заяву про складання пвноважень голови Волинської обласної організації партії Єдиний Центр.

Імена претендентів на крісло голови волинського осередку партії Бондар не назвав, зазначивши, що їх визначає центральне керівництво партії у Києві.

На питання про те, чи планує Бондар узагалі покинути ЄЦ як політичну силу, екс-очільник Єдиного Центру відповів, що «думає на цим».

Колишній губернатор Волині зазначив також, що нині вважає більш ефективною роботу в громадському секторі, аніж у політиці.

«Той політичний формат (це стосується не лише тої чи іншої партії, а взагалі), який пропонують суспільству, себе виживає. Партії створюються або під конкретну особу або під вибори. І після виборів вони перестають бути актуальними і помаленьку сходять з політичної арени. Якось по-іншому ця справа має виглядати», - зазначив Бондар.

«Сьогодні більш активним є громадське середовище, аніж політичне. Це думки в мене такі є, і я якось їх намагаюся матеріалізувати», - каже колишній голова місцевого ЄЦ.

Бондар також повідомив, що бачить складність з проведенням виборів і не розуміє формату, в якому вони мають відбуватися.

«Якщо це будуть справді вибори, якщо це будуть змагання ідей, особистостей, то я брав би участь своїми якимись ідеями, переконаннями і всім іншим. Якщо це буде скупівля мандатів конкретними особами чи організаціями, політичними, бізнесовими тощо, то в такому фарсі я не бачу сенсу. Тоді загальновідомо, зокрема, по Луцьку, хто будуть ці люди і політичні організації. Люди, які скуповують засоби масової інформації, які скуповують повністю бізнес-структури, людей… Можливо, за таких правил вони й переможуть…», - зазначив Бондар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бондар не розчарувався в політиці, Бондар черговий раз піймав облизня в політиці
Відповісти
А все так гарно починалось. Занавіс...
Відповісти
Не стал бы недооценивать Нальковича. Ну или переоценивать. Я в том смысле, что Столяр и дальше с ним (читай - деньги), а в Киеве Бондарь долго не просидит. Вернется, и еще тут шуму наделает
Відповісти
Останні новини
Бондар розчарувався в політиці?
26 грудень, 2011, 10:33