У Луцьку дівчинка впала в технічний люк. ФОТО

У Луцьку дівчинка впала в технічний люк. ФОТО
В районі вулиці Карбишева, біля дитячого майданчика, в технічний люк, який був прикритий лише фанерою, упала чотирьохрічна дівчинка.

Про це у мережі facebook на своїй сторінці повідомив Богдан Карпюк.

У дописі йдеться, що малеча від удару втратила свідомість. А також дівчинка отримала важкі травми голови. Лікарі більше однієї години накладали шви.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
отієї люки? Треба добровільно йти в турму...
Відповісти
захоплююсь професіоналізмом лікарів
таку величезну кількість швів наклали всього лиш більше за якусь годину!
браво
Відповісти
Ваш сарказм тут недоречний. Видно, що Ви поняття не маєте про роботу лікарів. По-перше, потрібен час, щоб подіяв наркоз. Він входить у час операції. По-друге, можливо, є внутрішні шви. Могли бути ускладнення, тому робилися перерви. Та й шили ж не на швейній машинці. Вам посекундний звіт потрібен?
Відповісти
Думаю там сарказму нема! А за фанерку має відповідати власник люка!
Відповісти
Головний менеджер розважального комплексу?
Відповісти
Ви мабуть з адмінстрації "Адреналіну"?
Відповісти
жах який! бідолашка(((
Відповісти
Ну хоть фанеркой прикрыли. А ведь могли и тупо ветки воткнуть.
Відповісти
були б вітки то було б видно
Відповісти
Дитині яка біжить особливо не дивлючись під ноги то не помєха
Відповісти
Як можна було так Адреналіну халатно віднестись до цієї ситуації, це ж дитячий заклад!!!!!!!!! Гроші то деруть за всі послуги, а гарантій за свою дитину ти немаєш ніяких. Хто за це відповідатиме?????????????
Відповісти
А де були батьки???????В першу чергу відповідальні вони за безпеку своєї дитини! Не потрібно відпускати таку маленьку дитину далеко від себе тим більше що це не єдиний випадок який у Луцьку стався з люками! Халатність закладу не виправдовую бо ніфіга ніхто не думає за своїх відвідувачів а тільки гроші лопатами гребуть! Так було є і буде! А вчити дитину не підходити до сторонніх предметів і не наступати навіть на закриті люки справа саме батьків!!!!! Це факт!!!!
Відповісти
Дитина не могла бачити відкритий колодязь, прикритий куском пластмаси та засипаний листям. Навіть я чуючи детячий крик не відразу зрозумів звідки він, так як дитинаивпала впала ступивши на пластмасу яка прогнулася і залишилась лежати на місті тільки вже без листя. І ще раз звертаю вашу увагу, що це відбулося на тереторії дитячого розважального центру, а саме біля "кіндер штабу" в пяти метрах від детячого майданчику який не огороджений належним чином!!!
Відповісти
Більш дурнішого питання і коментаря до даної ситуації неможливо придумати. Ви, напевно, працюєте в Адреналіні і тому тупо захищаєте "честь мундира".
Відповісти
Я незалежний читач у даній ситуації і в мене є теж дитина яку я змалечку вчив що де б вона не була ні до чого незнайомого для неї підходити не слід! А навчити це справа батьків! Дити ні вчому не винна!
Відповісти
Бідненька крихітка! Власники "Адреналіну" настільки невідповідальні люди. Це треба додуматися, на дитячому майданчику замість люка покласти фанеру. А батьки навіть якби йшли позаду дитини, то не встигли зреагувати, так як люк прикритий листям!
Це не лише фізична травма, але й моральна, як для дитини, так і для батьків.
Я надіюся, що суд відбудеться над таким свавіллям власників розважального центру, щоб надалі ні одна дитина не постраждала, але наслідки можуть бути катастрофічні. Слава Богу, що в цієї дитини дуже сильний Ангел- охоронець!
Красунечка нехай виліковується!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку дівчинка впала в технічний люк. ФОТО
21 жовтень, 2015, 16:21