Відсьогодні можна подати заявку на купівлю квитків на Євро-2016

Відсьогодні можна подати заявку на купівлю квитків на Євро-2016
Квиткова квота ФФУ як асоціації, чия команда візьме участь у фінальному турнірі ЄВРО-2016 у Франції, буде реалізована через форму на офіційному сайті УЄФА.

Вболівальники зможуть зробити це на сайті УЄФА, починаючи з 13:00, інформує офіційний сайт ФФУ.

Усі вболівальники, які є громадянами України, матимуть змогу залишити заявку на вищевказаному сайті, починаючи з 13:00 14 грудня 2015 року до 13:00 18 січня 2016 року,

На офіційному сайті ФФУ буде розміщений спеціальний банер із прямим посиланням на портал з продажу квитків для вболівальників на сайті УЄФА.

Заявки будуть розглянуті лише після 18 січня 2016 року, незалежно від того, коли вони були подані. Якщо таких заявок виявиться більше, ніж квитків, виділених національній футбольній асоціації для українських уболівальників, УЄФА проведе жеребкування.

До кінця лютого 2016 року кожен вболівальник, що своєчасно оформить заявку на сайті УЄФА, отримає листа на електронну пошту з інформацією про результати свого запиту.

У середині травня 2016 року квитки будуть відправлені на адресу, вказану вболівальником. Внести зміни в адресу для доставки квитків Ви зможете лише до 18 січня 2016 року. Після цієї дати портал з продажу квитків буде закрито, і змінити адресу доставки можливості не буде.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відсьогодні можна подати заявку на купівлю квитків на Євро-2016
14 грудень, 2015, 10:37