Луцькі дитячі садки не закриють на карантин

Луцькі дитячі садки не закриють на карантин
У Луцьку не будуть закривати дитсадки на карантин.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

За інформацією управління Держсанепідемслужби, в області минулого тижня цією хворобою, зокрема гострими респіраторними вірусними інфекціями і грипом, захворіли не менше 30 дорослих людей, у шістьох було виявлено вірус каліфорнійського грипу.

Зараз в обласній інфекційній лікарні перебувають близько 30 дорослих пацієнтів, і у трьох з них виявлена тяжка форма пневмонії.

У зв'язку з цим у трьох найбільших містах Волині вже оголосили карантин, з сьогоднішнього дня закриті школи у Луцьку, Нововолинську і Кузнецовську.

У Луцьку і Кузнецовську школи не працюватимуть упродовж тижня, у Нововолинську вирішили це зробити на два тижні, в той же час там не будуть працювати і дитячі сади.

Як повідомив керівник управління освіти Луцької міської ради, у Луцьку дитячі садки закривати не будуть, однак він рекомендує батькам не водити дітей до садочків і максимально обмежити їх перебування у людних місцях. Даних про те, чи будуть закривати технікуми і виші, поки немає.

Зазначимо, за даними Державної санітарно–епідеміологічної служби (СЕС), карантинні заходи введено в 16 областях. Майже у 4,5 тис. навчальних закладів припинені заняття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І школи не треба було закривати. Хто хворий не приходить а інші нехай вчаться.
Відповісти
як школи закрити тут багато коментарів а де ж ви зараз. а школьники? а як садіки закривати то вас тут нема...
Відповісти
В садочки батьки самі вирішують чи водити дітей..там уроки не пропускають...А навчання надолужать, аби були здорові..Так що карантин-це правильне рішення, тільки тижня буде мало для зменшення епідеміі
Відповісти
мама ну правильно, зараз нема епідемій зробили карантин от і настане епідемія тоді знов ще на тиждень продовжать... це стандартна практика влади.
Відповісти
А вам потрібно цифри і хтось щоб помер..тоді по вашому буде норма..у вас напевно немає діток або ви ніколи не лежали у нашій інфекційній...повірте,тоді не до ахах
Відповісти
Як немає епідемії? Українці завжди шукають тему для розмов... То треба робити карантин..., тепер не треба.... Епідемія є, і хворих багато...
Відповісти
Останні новини
Луцькі дитячі садки не закриють на карантин
25 січень, 2016, 11:07