Савченко послала російський суд і пообіцяла Майдан в Росії. ВІДЕО

Савченко послала російський суд і пообіцяла Майдан в Росії. ВІДЕО
На засіданні суду в Донецьку Ростовської області українська льотчиця Надія Савченко завершила своє останнє слово середнім пальцем, показаним суду.

Про це повідомляє gordonua.com.

До тексту останнього слова, опублікованому раніше і зачитаному перекладачем, Савченко додала українською:

«Майдан в Росії буде! Я хочу показати своїм прикладом, що в Росії тоталітарний режим можна скрутити в баранячий ріг. Ви хотіли останнє слово? Ось моє останнє слово!» - вимовляючи ці слова, Савченко показала суддям середній палець.

«Суд забрав у мене тиждень життя, і у вас є тільки тиждень на винесення рішення, і, може, я до цього рішення доживу. Ви можете зробити красиво і визнати свою помилку, але провину не визнаєте. Ви можете зачитати вирок зараз або завтра, або максимум через тиждень. Якщо ви вирішите, що вирок буде через два тижні або в кінці квітня або через півроку ... Хочете показати свою силу - показуйте, але пам'ятайте, ви граєте з моїм життям. Ставки високі і виграю я. Мені нема чого втрачати. Я продовжу сухе голодування, якщо рішення буде винесено пізніше, ніж через тиждень. Я все сказала і вироку чекати не буду. Все, спасибі!» - сказала Савченко.

Після цього суд призначив дату оголошення вироку на 21-22 березня.
Надія Савченко, яка воювала на Донбасі в складі українського батальйону «Айдар», була взята в полон бойовиками в червні 2014 року в Луганській області, а потім вивезена в РФ. В кінці липня 2015 роки над нею почався судовий процес. Льотчиця звинувачується у вбивстві двох російських журналістів в Луганській області, в замаху на вбивство ще одного журналіста і незаконному переході кордону. Свою вину вона не визнає. Прокурор вимагає призначити їй покарання у вигляді 23 років колонії загального режиму.

Суд проходить у місті Донецьку Ростовської області, сама українка утримується в СІЗО міста Новочеркаська. 17 грудня суд продовжив термін утримання Савченко під вартою до квітня 2016 року. В той же день вона оголосила голодування. 3 березня в суді відбулися фінальні дебати. Очікувалося, що після виступу адвокатів Савченко з останнім словом виступить сама українка. Але судді раптово перервали засідання, після чого Савченко оголосила сухе голодування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на голодающю не схожа.пика добряча
Відповісти
до Люлі їй ще далеко. Початкуюча провінційна акторка...
Відповісти
Молодець. Сильно!!!
Відповісти
Мир еще раз увидел украину в ее жесте. Тупая баба, убийца и нелюдь.
Відповісти
посидити там за неї,порозумнішаєш
Відповісти
Цікаво, а їй робили психіатричну експертизу? Може, вона неосудна?! Тому що, судячи з відео, хвора вона на всю голову!
Відповісти
всі такі тут патріоти розумні!! Посидьте там майже два роки і я побачу які чудні речі будете витворяти, якщо конечно протянете там стільки!! А вона реально заслужила на Героя України!!
Відповісти
красава!
Відповісти
Надежда очень мужественный Человек и Патриот Украины.
Відповісти
Останні новини
Савченко послала російський суд і пообіцяла Майдан в Росії. ВІДЕО
09 березень, 2016, 16:32