У Луцьку демонтують незаконно встановленні кіоски. ФОТО

У Луцьку демонтують незаконно встановленні кіоски. ФОТО
Демонтаж незаконно встановлених кіосків на пр. Відродження, 2; 18;13 вул. Виниченка 47 та 16.

Інформує Департамент маніципальної поліції Луцької міської ради.

Сьогодні, 11 березня, муніципальна поліція, луцькі патрульні та працівники «Луцьксвітла» демонтували незаконно встановлені торгові кіоски, які знаходяться на пр. Відродження, 2; 18;13 вул. Виниченка 47 та 16.

Тимчасова споруда розміщена без оформленого паспорта прив’язки та укладеного договору оренди землі.

Роботи проводились з метою виконання рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 20.01.2016 № 3-10 „Про демонтаж тимчасової споруди на пр-ті Молоді, 8а пр. Відродження, 2; 18;13 вул. Виниченка 47 та 16”, а також відновлення порушеного благоустрою території та повернення земельної ділянки в комунальну власність Луцької міської ради.






























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці.
Ще у дворах гаражі позносьте!!!!!!!
Відповісти
Звичайно "Луцк пресу" треба убрати. Вони ж Рошен закривають!
Відповісти
Його фабрики заводи і параходи вашим думкам неперешкоджатимуть....Зносять "незаконо встановленні кіоски".і якби були такі і в рошен яї би пер9шими знесли бо я знаю Юлю і її принциповість...начальця муніципалів...
Відповісти
Правильно.. Але чи до всіх однаковий підхід? Поруч кіоск "РОШЕН". Цікаво, чи законне його встановлення....
Відповісти
Тридцять років стояли кіоски законно, а тепер незаконно. Романюкову газету розвозять на підприємства безплантно, а де купити інші видання.
Відповісти
Це таки правда !
Відповісти
Просто скоти. Нікому і ніколи не мішали ті кїоски, а зараз де придбати газету чи журнал? Шкода підприємця
Відповісти
бандитська влада,бандитські методи їхньої роботи. коли в людей приватизовані земельні ділянки під їхніми кіосками і є рішення суду про заборону демонтажу даних кіосків - всерівно демонтують. про яке верховенство закону може іти мова? з часів Януковича нічого не змінилося, а стало ще гірше.
Відповісти
Люди добрі,власники кіосків! Чого ви стоїте осторонь і дивитесь як ламають і нищать вашу приватну власність ?? Ви маєте право любими способами захищати свою власність. дійте їхніми бандитськими методами. беріть біти, ломи і трощіть їхню техніку, яка приїхала демонтувати ваші павільйони. бийте на ній фари, лобове скло, ріжте колеса і нехай вони подають в суд на вас, а суд, знаю, буде на вашій стороні , тому що ви таким способом захищали свою приватну власність. з бандитами треба боротись бандитськими методами. а як по другому?
Відповісти
Пані Сиротинська, в мене така чуйка, що Вас скоро найдуть на якомусь сміттєзвалищі, а Ваші замовники Романюк, Герасимюк і Матвіїв просто повсираються і умиють руки. Дівко, подумай в що ти ввязалася, бо все до пори до часу.
Відповісти
Шановні наші градоначальники Романюки, Герасимюки, Матвіїви і всякі Сиротинські. Ви просто не уявляєте як ви озлобили своїм демонтажем лучан які проклинають вас і ваших близьких. так що чекайте біди. Чим заважали павільйони які стояли в районі Ювілейного??? Сучасні, красиві, такі навіть в Європі рідко побачиш. Тим паче там нікому не заважали. Лучани, гляньте які халабуди стоять по Луцьку, а їх не зносять. а тому не зносять,що ця вищезгадана шайка їх кришує і за це получає откати. а на місці павільйонів які демонтували появляться інші торгові точки синочкив та кумів "божків" нашого міста. Романюк, чого ти не покажеш приклад і не знесеш торговий центр "Карабас- Барабас" свого синочка, хоч на знесення цього тц є декілька рішень суду.А також мені цікаво як Ви компенсуєте кошти бюджету міста,які пішли на демонтаж і чи забезпечите роботою і зарплатнею людей, які працювали в цих кіосках, а зараз поповнили армію безробітних Луцька і завтра прийдуть на біржу за допомогою по безробіттю, яка піде з міського бюджету. не інакше як безмозгле транжирство міського бюджету я не назву. А не краще було б ці всі павільйони які ви демонтували , і не дай Бог хочете демонтувати (бо буде революція в місті) їх легалізувати і отримувати мільйонні прибутки від оренди та всіляких нарахувань на зарплату працюючих в них людей та інші надходження в бюджет міста. Подумайте!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку демонтують незаконно встановленні кіоски. ФОТО
11 березень, 2016, 11:19