11 квітня на Волині: гортаючи календар

11 квітня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні відзначають день народження депутат Волинської обласної ради Василь Столяр, голова Волинського апеляційного суду Петро Філюк(на фото).

Також день народження 11 квітня у депутата Волинської обласної ради Віктора Прокопчука, заступника начальника обласного управління з питань цивільного захисту Олександра Чекушина та журналістки Юлії Дерев’янчук.

Вітаємо їх, а також іменинників сьогоднішнього дня – усіх, хто носить імена Остап, Іван, Кирило, Марк. Зичимо любові, злагоди й великого здоров’я.

За календарем 11 квітня – Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів.



У 2011 році в центрі Луцька волинські націоналісти силою та з емоціями прогнали комсомольців, які протягом останнього тижня збирали добровільні пожертвування на відновлення пам’ятника Йосипу Сталіну в Запоріжжі.

Всесвітній день боротьби з хворобою Паркінсона.
Цей день проводиться з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я і покликаний підвищити інформованість нашого суспільства про захворювання Паркінсона, надати підтримку хворим паркінсонізмом і їх сім’ям, а також зробити свій внесок у подолання цієї страшної недуги.



Якщо Ви бажаєте привітати зі святом своїх рідних, знайомих чи друзів, тоді звертайтесь до нашого рекламного відділу: 066 644 83 28.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повезло чуваку...
Відповісти