На Волині викрили та припинили діяльність двох закладів грального бізнесу. ФОТО. ВІДЕО

На Волині викрили та припинили діяльність двох закладів грального бізнесу. ФОТО. ВІДЕО
Поліція в Луцьку викрила й припинила роботу двох закладів грального бізнесу.

Заклади незаконного грального бізнесу діяли в нежитлових приміщеннях багатоквартирних будинків на вулицях Кравчука та Соборності в обласному центрі, - повідомляє прес-служба Волинської поліції.

Співробітники слідчого управління Головного управління Національної поліції у Волинській області під час проведення санкціонованих обшуків вилучили гроші, бухгалтерські записи та обладнання, які свідчать про надання відвідувачам закладів доступу для участі в азартних іграх.

«У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального Кодексу України було проведено санкціоновані обшуки одночасно в обох виявлених закладах грального бізнесу. Під час слідчих дій вилучено платіжний термінал самообслуговування, 16 системних комп’ютерних блоків, монітори, бухгалтерські записи та понад 20 тис. грн. Організатором незаконного бізнесу є 34-річний мешканець Луцька. Йому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального Кодексу України й вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», – зазначив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Всю вилучену техніку направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення комп’ютерно-технічної експертизи. Правоохоронці встановлюють осіб, котрі можуть бути причетні до вчинення вказаного правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
Відповідно до ч.1 статті 203-2 Кримінального кодексу України зайняття гральним бізнесом карається штрафом від 170 тис. грн до 680 тис. грн із конфіскацією грального обладнання.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой я вас прошу....закрили на тиждень.далі заплатять кому потрібно і будуть собі далі працювати
Відповісти
А ще 150 працюють під вивісками "Національна лоторея" і т.п., тому таку дію можна розцінювати, як боротьба з конкурентами.
Відповісти
Останні новини
На Волині викрили та припинили діяльність двох закладів грального бізнесу. ФОТО. ВІДЕО
15 квітень, 2016, 17:17