А Баба-Яга проти: про концерт Потапа і Насті в Луцьку. ФОТО

А Баба-Яга проти: про концерт Потапа і Насті в Луцьку. ФОТО
Концерт Потапа і Насті у Луцьку скасували. Не без активної участі активістів. Але лучани, які все ж придбали квитки на концерт, зможуть почути своїх кумирів у Рівному сьогодні, 19 квітня.

До речі, організатори подбали про фанів гурту - для переїзду буде надано комфортабельний безкоштовний автобус!



Усі ми розуміємо, що скасування концерту відбулось під тиском активістів. Але цікаво, як насправді ставляться пересічні лучани до цієї ситуації. Тож ми запропонували нашим читачам взяти участь в опитуванні "Як Ви ставитесь до скасування концерту Потапа і Насті в Луцьку?"

Відкрито ворожу позицію обрали 34% опитаних (121 голос), проголосувавши за варіант "Російським гастролерам не місце у Луцьку".

Та все ж більшість лучан налаштовані позитивно.

Так, 25% читачів (88 голосів) підтримали твердження "Не треба змішувати мистецтво і політику".

"Мені байдуже" відповіли 16% (57 людей).

Майже однакову кількість - 13% і 12% відповідно (45 і 44 голоси) набрали варіанти відповіді "Вони класні, я із задоволенням пішов би на концерт" та "Багато українців заробляють закордоном, чому їм не можна".

В опитуванні взяли участь 355 небайдужих волинян.

Висновки очевидні... Тож ласкаво просимо на концерт у Рівне!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Совкам байдуже що путлєровська МОсковія вбиває українців.
Відповісти
Більшість українців вбивать себе самі
Відповісти
менше слухай пропаганди російської церкви.
Відповісти
В Україні такої церкви нема
Відповісти
В Україні нема кацапської церкви????Дивно))),Ви здорова людина????В психіатра давно були?????Вам туди пряма дорога!!
Відповісти
ти б старий пеньку пішов зробив би що, а то засираєш собі мізки пропагандою
Відповісти
Після "Голосу країни" стало остаточно зрозуміло, хто є Потап!? Невихована, зухвала, хамовита та невихована людина не може бути в мистецтві та на телебачені взагалі
Відповісти
Це ще і до голосу країни було зрозуміло.Невже поважаюча себе людина таке буде "творити",як цей "гурт"?!?!?!НІКОЛИ!ШОУ ДЛЯ УБОГІХ!!!
Відповісти
А Дзідзьо то прям взірець високого стилю? Тікі за ним чогось половина луцьких студенток(-тів) окропом пісяють. І нормально шабашить в нашому місті.
Відповісти
Він українець, Ви таке порівнюєте щось, чесно... Ви взагалі розумієте де чорне,а де біле???Ні!
Відповісти
На себе подивись. Психічнохворі мають бути у відповідних лікувальних закладах. Через так " активістів" Волинь " прославилася" на цілий світ.
Відповісти
Уті путі?!))))На весь світ?))))Капєц,біда то яка...В Рассєї покажуть аж по "навінах")))
Відповісти
І все таки трохи соромно за таких тупоголових активістів з нашого міста.
Відповісти
ой ой ой, зараз розпоачемось всім містом,що потапу соромно)))
Відповісти
"атавіст" - це діагноз?
Відповісти
У нас так.
Відповісти
вони не потрібні на волині
Відповісти
Тобто вся Україна і весь світ ставляться нормально до їхньої діяльності, і лише рідна ненька Волинь вирішила прославитись своєю недалекістю. Так тримати :)
Відповісти
Весь світ?)))Концерти,як в ОЕ)??????????ВЕСЬ СВІТ))))КАЦАП-це весь світ,давай на Камчатку і рот закрий свій врешті решт.
Відповісти
Давайте ще заборонимо людям їздити на заробітки до Росії, бо ж "нема чого кормити Мацковію!"! А, шановні, активісти!? Тільки боюсь, що після такої ініціативи активістів винесуть ногами вперед самі ж волиняни, про яких вони, ніби то , "дбають"!
Відповісти
Ой ой ой)))Аж від ранку такий настрій даруєте тупістю своєю,клас.
Відповісти
Зібралось кілька диб*лів і вирішили за 200000 жителів. Але виникає питання - Коли 200000 населення викине з міста тих дурнів?
Відповісти
Боже,боти заспокойтеся!!!Чи так Потапа це заділо???????????Браво Луцьку,чуєте мене-БРАВО.ВАС ТУТ НЕ СПРИЙМАЮТЬ.ПАШОЛ ВОН)))
Відповісти
Оці ПЕРЕактивісти з мерез тільки дискредитують справжніх людей які активно переймаються долею нашого краю.
Відповісти
Дайте крае нам фото цих "любителів" чи волиньпост теж "любителі",бо так їх піарять...,що тошнить!!
Відповісти
ШАНОВНІ прихильники Потапа і т.і.!!!
Я - не активіст і не політик! Але питання "Не треба змішувати мистецтво і політику" поставлено некоректно! Тому що, Потап і настя - це далеко НЕ МИСТЕЦТВО. Це низькопробна попсова культура! По вартості вона дорівнює культурі САМОГОНОВАРІННЮ, культурі БАЗАРНОГО спілкування, культурі сарайної забудови дачних масивів і т.д. На відміну від мистецтва ВИНОВИРОБНИЦВА, від мистецтва ПОЕЗІЇ, мистецтва середньовічних СОБОРІВ І ЗАМКІВ.
Культура Потапа - естетичне сміття, яке існує поки сам Потап його культивує і продає , на жаль, недолугим споживачам - пацанам і пацанкам, які напружувати мозок Справжнім Мистецтвом не можуть, яких влаштовує споживацьке відношення до життя, задоволення примітивних інстинктів, тупі розваги і приколи, особистий суржик і категоричне НЕБАЖАННЯ САМОВДОСКОНАЛЮВАТИСЬ! Це сміття після Потапа ніхто не підніме! Так само як ніхто не співає останні 20 років пісні "Піду втоплюся я в річці глибокій" босоногого Миколайчука.
Але "...вертається свиня до своєї блювотини.." Для чого вона вам? Знайдіть щось вартісне - життя коротке, і тільки МИСТЕЦТВО - ВІЧНЕ
Відповісти
Будемо запрошувати в наше місто тільки ІвоБобула, Надійку Бурмаку та Зіброва, або Степана Гігу. Хоча, навіщо когось запрошувати? І свої є - дует Світязь, Мареничі..
Відповісти
Естрадна музика - це всього 1 міліметр у порівнянні з класичною музикою ( симфонічна, оперна, фортепіанна, хорова, органна, камерна і т.д.), музикою фольклорною (250 тисяч пісень) і джазом (сотні стилів, тисячі виконавців)
Не їжте на сніданок, обід і вечерю БігМак . Можете на 10-15 років померти раніше від тромбів. Їжте все місцеве по-трохи.
Не слухайте тільки ЕСТРАДУ - вона вся присмачена підсилювачами смаку і ГМО(тобто фонограмами).Слухання тільки естради ШКОДИТЬ духовному здоровю! Відкрийте для себе КОСМОС іншої музики, яке створило людство!!!
Відповісти
АСТАНАВІТЄСЬ!!! ПОТАП ЕНД КО, АСТАНАВІТЄСЬ!
Відповісти
Останні новини
А Баба-Яга проти: про концерт Потапа і Насті в Луцьку. ФОТО
19 квітень, 2016, 17:45