Лучани платитимуть за воду майже вдвічі більше

Лучани платитимуть за воду майже вдвічі більше
Невдовзі жителям Луцька доведеться майже вдвічі дорожче платити за постачання гарячої води.

Про це стало відомо під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу 5 травня, - пише VIP.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев повідомив, що кубометр гарячої води, який раніше коштував для лучан 45 гривень, тепер вартуватиме аж 80.

Він додав: «Станом на сьогодні тисяча кубометрів газу коштує 2 994, враховуючи його транспортування та все інше. Тепер ціна зростає ледь не до семи тисяч. Будемо мати збитки на підприємстві «Луцьктепло» до 12 мільйонів в місяць».

Нагадаємо, що з 1 травня 2016 року зростає ціна на газ для населення і для підприємств теплокомуненерго, що призведе до підвищення цін на опалення та гарячу воду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продолжайте в том же духе. Героям слава!
Відповісти
До чого тут героям слава???От до чого тут це???? Совість треба мати,щоб таке написати, позорище!
Відповісти
Я щось не можу зрозуміти, може хтось підкаже, Україна в Росії газ не купує, тобто отримала енергетичну незалежність, як казав дорогий нам Яценюк в Росії не купили і кубу газу!!! Газ купуємо в Європі, то чому ж ціна росте??? Європа повинна дешевше давати!!!
Відповісти
а як нам і за рахунок чого жити - ви не подумали? У нас видатки на життя не порівняти із Вашими... От гонтареєва правду сказала, що живе за 100 000 грн. у місяць., а порахуйте скільки нас таких... от вам і екоеномічно - обгрунтована ціна на газ та тепло, з метою уникнення корупційної складової..
Відповісти
Низький уклін, хто стояв на майдані... Ми вам дуже вдячні, в нас дійсно покращилося життя.
Відповісти
Господи Милий, шановний, Ви людина чи нелюд??? Страх таке й читати. І до чого тут Майдан??? Ні розуму, ні совісті...,тітушка!
Відповісти
Чому всі проблеми на майдан спихують? Можна подумати, що якби не відбулося вигнання януковича, то ціни були б такі самі??? все одно до цього (до європейських цін) прийшли б. Краще зараз вилікувати цю "хворобу" для економіки країни, пізніше було б ще гірше. чому держава повинна компенсувати для газових компаній різницю ціни газу за людей? Я жив у Польщі, там люди кожну краплю води економлять, кожен Ватт електроенергії... "Экономика должна быть экономной!!!"
Відповісти
про яку хворобу Ви тут пишите!щоб оплачувати Європейські рахунки потрібно мати Єврозарплату!
Відповісти
Про майданну хворобу: коли замiсь голови - дупа...
Відповісти
В Європі будуть бомжувати!Чому через ці тарифи не створюють майдани!Ідіть бунтуйте!Сидять і терплять!
Відповісти
комент до 123....
Відповісти
Згоден
Відповісти
троляля...вольньолбенерго-ахмет,волиньгаз-льовочкін-фірташ,котельні та різне-або напряму під кимось або схєми,схєми..дальше червоні директори та просто сидори..економічний майдан ще попереду..хочете наїстись російського газу на халяву як білоруси...а за продукти та все решту неохота ті гроші платити що там? при зарплаті якщо і більшій від нашої то на копейкі...той брєд що вам несуть..чого ви всі жили б..як в трьох км від кремля...чого б не жили як калхознік під брестом..як чєлавєк трудящийся з пскова чи тагіла?наша раша хто падзабил пересмотрітє..ДОБ"ЄМ НАСЛЄДНІКІВ БАЛЬШЕВІКОВ... І ВСЕ СТАНЕ НА СВОЇ МІСЦЯ...ваша рашка бідніша зараз за Болгарію...з чого ви взяли що всі стали б курчєнками?солодкий зашугав людей лисим володею....вони в симбіозі..дальше тігібкі,бойкі,шуфричі навіть Янукович малий ,табачник,і т.д...юра іванющенко...все працює..всі платим..таке бачення єуропи сином свого батька....а вам тролі навязують рай на зємлє русской..іванушка на пєчі,скатєрть самобранка..вже є в одних самобранка..тридцять пенсія і менше ста в шахті при ну дуже специфічних цінах та якості рос.продукта..і молчат чтоби нє бить друзьямі американцев..поціавтесь є в свобідному доступі те все..є статистичні данні..а нє мнє сасєдка расказивала...
Відповісти
Хотів прочитати твоє повідомлення ,читав, читав і зрозумів що тобі треба в Липини. :)
Відповісти
"!Верной дорогой идем ТОВАРИЩИ" Всі на майбутні вибори!!!!
Відповісти
Коли вже наїдяться і не вдавляться.
Відповісти
а де срані активісти? Чи бдять шоб Потап з Настею не підірвали патріотизм. Шо конюхи все влаштовує ? Самаабарона АВТОДРАНИЙ МАЙДАН шо в рот какі набрали чи хазяїн сказав НО -НО . молчать. іШАКІ МАЙДАНУТІ
Відповісти
не здивуюся якщо прокуратура це писала... і одна "прокурорша" звідти...
Відповісти
афіГЕТЬ !!!!
Відповісти
Людоньки, а ми їм нащо потрібні.У них мільйони,вони мають чим платити, а те,що ми не тільки не заплатимо комунальні, а ліків і хліба не маємо за що купити їм на нас нас.....Домайданилися.Всі,хто взяв пільги, вони не будуть платити,хто воює їм платять і зарплату, і пільги,хто загинув всі сімї по 600 тисяч. дітм безоплатно в школах, безоплатно у вишах, комунальні безоплатно,пенсії в яотири рази більші за наші.От і йдуть свідомом воювати,за грішми, а прикриваються за родину.За яку родину, за купу олігархів і бандитів, корупціонерів.Ми весь нарід 90 проц. злидні,голі,босі, працюємо рабами за копійки,гнемо спину на цих бандюків.Мовчимо так вони житло у нас заберуть і ми подохнемо з голоду і холоду.Довели до ручки всім треба йти на війну,
щоб вижти чи краще хай вбють ніж так жити.
Відповісти
Слава україні!слава героям порошенкам кролікам і європі!задовьали вже всі
Відповісти