Пенсійна реформа можлива вже цього року, - Мінфін

Пенсійна реформа можлива вже цього року, - Мінфін
Міністерство фінансів наполягає на проведенні пенсійної реформи, а також внесенні змін до процесу формування бюджету вже поточного року.

Про це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк в ході щорічних зборів Європейського банку реконструкції та розвитку в Лондоні, - пише Газета.УА.

"Нам дуже важливо почати пенсійну реформу. Крім того, для мене і для країни важливо змінити бюджетний процес. І ми зробимо це вже цього року", - сказав Данилюк.

Він також додав, що потрібно "змінити філософію державних фінансів, тобтопотрібно зробити їх прозорішими, щоб державні гроші витрачалися на те, що виключно необхідно країні"

Нагадаємо, проведення в Україні пенсійної та бюджетної реформи є складовою програми реформ, схваленої Міжнародним валютним фондом у березні 2015 року.

Нормативна база для проведення пенсійної реформи була напрацьована ще 2015 року, і перші кроки щодо зміни пенсійної системи в Україні повинні були бути зроблені вже з початку 2016 року. Однак в силу цілого ряду причин політичного і економічного характеру реформа була відкладена, а рішення - не прийнято.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіцянка цяцянка а дурному хохлу радість.
Соси конхфету Рошен.
Відповісти
це пісіонерам пенсії взагалі платити не будуть
Відповісти