Поліція вилучила у волинянина головки снодійного маку. ФОТО

Поліція вилучила у волинянина головки снодійного маку. ФОТО
Співробітники Камінь-Каширського відділу поліції виявили та вилучили у 39-річного жителя села Підциря рослини подібні на головки маку. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Днями до Камінь-Каширського відділу поліції звернулась жителька села Підцир’я Камінь-Каширського району. Жінка повідомила, що на її подвір’ї ходять невідомі особи, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Під час виїзду на місце події поліцейські в одязі 39-річного місцевого жителя виявили та вилучили речовину подібну на сухі макові соломки. Як пояснив чоловік, він хотів виготовити з цих головок маку наркотичний засіб. Пізніше він вказав на місце, де зберігав такі ж рослини.

З місця події працівники вилучили 12 сухих рослин схожих на головки снодійного маку. Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.







Відомості про дану подію поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція вилучила у волинянина головки снодійного маку. ФОТО
27 травень, 2016, 13:22